Câți ani ține românul o mașină
![]() ![]() ![]() |
Câți ani ține românul o mașină
Peter Blood |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane
2006 "O multitudine de cuvinte nu face dovada unei minți prudente." - Thales
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
In primul rand, cred ca trebuia deschis la cafenea acest topic, pentru ca va starni discutii care n-au nici o treaba cu probleme frecvente, reparatii, etc...
In al doilea rand, totusi fiabilitatea dupa 2-3 ani este un subiect de discutie, pentru ca atunci cand tu iti faci un 'update', vinzi masina si ea ajunge la altul.. Totusi masinile sunt facute sa mearga mai mult de 3 ani, chiar daca primul posesor n-a avut probleme... Ca sa nu mai spun ca sunt multe cazuri in care masinile se tin mult timp. Clio-ul meu are peste 4 ani jumatate si mai am o masina care o am din '99. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat maisna sa o tin in jur de 5 ani, dar asta e doar un plan. Daca peste 5 ani o sa fie prioritatea nr. 1 construirea unei case sau alte investitii masina luata anul asta in iulie va ramane in familie.
O alta varianta este ca peste 5 ani sa o las in familie la parinti sau socri sau chiar la sotie. Atata timp cat masina va indeplini functiile si nevoile pentru care a fost cumparata ea va ramane in proprietatea mea: design, siguranta, cosnum, costuri cu service (fata de Dacie). Ce vreau sa subliniez este ca sunt multi care iau masina sa se foloseasca de ea in familie un timp mai indelungat, chiar daca soferii se vor schimba. This post has been edited by AlexC: 9 Dec 2006, 17:58 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Eu personal am de gand sa tin masina pana apare Megane 3 daca nu imi place cum arata o vand si cumpar alta.Romanul tine masina cat poate:) in trecut era mai greu cu banii pentru masina dar acum e mai usor si pt romanul de rand.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Cred ca este mai greu sa pastrezi prea mult o masina fabricata in ultimul timp care are mult mai multe componente electronice,complicate ,greu sau imposibil de reparat si foarte scumpe,asa cum se putea o masina ,sa-i spun clasica...Mai devreme sau mai tarziu se va impune si la noi necesitatea parcurilor de masini uzate...
This post has been edited by cata70: 10 Dec 2006, 14:20 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Prima masina a fost clasica berlina, pe care a tinut-o 5 ani si avea 50.000 km cand am vandut-o. Am luat SuperNova, am tinut-o 5 ani si avea 45.000 cand am vandut-o. De anul trecut am masina din semnatura, o sa vad daca o tin tot 5 ani si are acum 14.000 km.
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
eu n-am nici un fel de tinta. le voi schimba ori de cate ori imi permit lucrul asta pentru ca ma plictisesc repede si pentru ca imi place tot ce e nou.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
M2 l-am tinut 3 ani jumate.
Sper ca actuala sa ma tina vreo 5. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
1. Fiat 14.000 km - 1 an
2. Clio Symbol 20.000 km - 10 luni 3. Honda Civic - ..vedem.. This post has been edited by ramm: 7 May 2007, 21:47 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
FLORIAN2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oltcit- 1986- 11 ani;
Dacia berlina- 1997- 6 ani; Renault Clio II 1,4- 2003- 3 ani; Magane 2.2- 2006-..... Cum scap de Oltcit vandut 1997 numai cu chit de mana, neschibat nr. tip nou(cartea de identitate la mine); cumparator mutat de la adresa; masina de negasit. Primit adresa de suspendare inmatriculare pt. neschimbare certificat!! This post has been edited by FLORIAN2005: 8 May 2007, 20:09 |
--------------------
Toyota
Corolla
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:18 |