Dacia va produce vineri ultimul “Papuc”, info
![]() ![]() ![]() |
Dacia va produce vineri ultimul “Papuc”, info
Kunt |
![]()
|
||
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Era si timpul ca vechiul "papuc" sa fie inlocuit cu ceva mai nou ( viitoarea aparitie a Loganului Pick-up ) .
This post has been edited by cosmin_2300: 6 Dec 2006, 09:02 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Si cand incepe productia la noile papuc-uri pe platforma LGN?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
sambata
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aleluia, bine ca au terminat cu el , un junghi de masina, foarte proasta si extrem de scumpa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da, dar era ultima derivata R12.
Vineri se incheie o poveste (frumoasa, urata, nu conteaza) ce tine de 37 ani!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Saracu' papuc l-au imbunatatit cat s-a putut dar nu mai mergea. Si lumea vroia deja altceva. Totusi am auzit pe multi laudandu-i calitatile bune de caraus care le avea o data cu implantul motorului 1.9 diesel. Si totusi va spun ca vor fi oameni care vor plange dupa el. Sa nu uitam ca cel mai scump (double cab 4X4) e putin peste 8000 de euro. Probabil pe noua platforma fa trece lejer de 11-12 mii de euro.
|
--------------------
------
------
------
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
pe noua platforma, daca vor face tot papuc (adica nu furgoneta, etc), nu cred ca va fi asa de scump cum zici tu.
pana la urma va avea echiparile unui ambiance (adica nici una) din care se mai scad portiere spate, bancheta. si in plus si caroseria e mai simpla la un papuc decat la o berlina. una peste alta, papucul cu 2 locuri si tractiune fata nu cred ca ar trebui sa sara de 7000-8000 EUR, si nici o versiune nu cred ca va ajunge la 12000, cum spui tu... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
yeeeee am scapat de dacia ...masina omului sarac ...cea mai urata proasta si idioata masina posibila. bine nici cu noile modele nu ne prea putem lauda..dar sa zicem ca are niste motoare mult mai bune... pacat ca nu vor si ei totusi sa faca un concurs de design ..sau sa isi plateasca designerii aia mai bine ...sa faca si ei ceva la care sa avem mult mai putin de reprosat ... DACIA RENAULT...care esti acolo... NE-AM SATURAT DE CARUTE SI CUTII
|
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
vorbesti de parca nu ai condus niciodata o dacie sau nu te-ai urcat in vreuna.
oricum stai linistit, au ramas destuleeeeeeee pe sosele, unele cu frane altele fara |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
atoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 3 May 05 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() sa ii facem o groapa 1969-2006 ani de fabricatie... si...sa o trecem pe drapel ![]() ![]() This post has been edited by atoma: 6 Dec 2006, 12:46 |
--------------------
Seat
Ibiza
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa dea Al de sus ca ultimul papuc sa fie exact ca ala cu care m-am pricopsit eu de la munca acum vreo 3 ani: coliere nestranse corespunzator la calorifer, cu consecintele de rigoare. Si asta venind de la dealer cu biata masina...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
atoma are dreptatea
"papucul" prezinta un raport calitate / pret imbatabil, dar .... societatea se dezvolta, si nu neaparat ca se cere altceva mai bun, dar .... isi permite. asa ca .... va trebui ca toata lumea sa-si faca abonament la service ptr orice pba mai mica sau mai mare. pe piata utilitarelor se spune ca papucul a contribuit la saparea gropii ptr aro, ptr carat varza (si alte agricole) papucul se preteaza mult mai bine - il poti incarca cu 2 tone, consuma la 3/4 si-n plus arte viteza de croaziera decenta. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti voi cata bena are papucul Logan...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
O fi avand, da' cabina dubla are?
Sau tractiune spate ori integrala? This post has been edited by Muttley: 6 Dec 2006, 13:38 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta ar cam trebui să aflăm făcând ceva spionaj, nu?
![]() Tot văd că e moda cu spionajul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Of of
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat... ca nu se mai produce...
Frumos ar fi fost sa se mentina si sa se imbunatateasca gama veche la un pret decent si sa produca in paralel cu Loganul. Acum Dacia e de fapt doar Logan. Sunt destui care ar cumpara si in continuare berlina veche, breakul, papucul, Nova sau Solenza... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai pt mine noutatea si evolutia sunt chiar maruntisuri... la siguranta s-ar fi putut umbla...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
Dap, bagau airbagul pt pasager in cutia pt acte din bord si ABS pe circuit simplu...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sefu, pe 1310 au bagat pompa dubla cu servo si senzor ICP de la inceputul anilor 90, aia cu circuitul simplu e fumata de vro' 16 ani..imbunatatiri au facut si mai puteau face, da din r@hat nu faci bici
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Se puteau face si inca bine, vezi transformarea Nova in Solenza.
Iar la siguranta, nu cred ca Loganul ala de 5000 de euro sta mai bine... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles ca ar avea si UCH pe diesel-acheuri..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Nu cred! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
minny |
![]()
|
Ba sa crezi
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Papuc cu usa glisanta?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
minny |
![]()
|
Nu mai
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
cmandrei, eu nu sunt mod si nici nu ma bag in treburile voastre dar de curiozitate, ce e rau in discutia despre noul papuc ? Inteleg, cand unul intreaba ce piese sa schimbe la Megane si se incepe o discutie despre Toyota Corolla, intr-adevar e off topic si enervant, dar aici, daca se discuta de ultimul papuc fabricat, deci discutia clar include si discutii despre noul papuc care va inlocui vechiul model, cel putin eu asa vad lucrurile.
Oricum, inapoi la subiect, cum ar spune americanii "Good Riddance". O fi ea poveste de cateva decenii, dar e o poveste proasta. Intr-adevar, papucul era scump si prost. Sper ca inlocuitorul sa fie ceva mai bun. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:14 |