Inchidere centralizata, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata, Probleme
Abamiha |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ori problema de contact, ori chiar soft... cred ca cel mai bine apelezi la electricianul de la reprezentanta RENAULT... e destul de complicata treaba... e retea multiplexata si nu e usor de depistat...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Cred ca e normal...sa verific si eu...
La megane parca asa era:cind deschideam de la sofer celelalte usi ramineau blocate (se considera doar o persoana in masina),cind se deschide oricare alta usa se descuie toate (mai e cineva in masina,un pasager)...cred ca pt a evita furturile din masina,ex de pe bancheta cind soferul coboara)... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Abamiha |
![]()
|
Va multumesc pentru raspunsuri, asa ziceam si eu, ca normal ar fi sa nu se descuie toate usile cind o deschid pe cea de la sofer, dar problema este ca uneori se descuie toate usile cind o deschid pe cea de la sofer, iar alteori NU.Sper sa nu se agraveze, deoarece la Servicurile Renault habar nu au pe ce lume traiesc.
Oricum "Renault is the Power", regina masinilor de aceea intentionez sa o schimb cu un Vel Satis adus din Franta. Inca odata va multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
usile din fata cand le deschizi se deblocheaza automat toate inchiderea centralizata.Cand iti coboara un pasager din spate nu mai poate urca,usa ramane blocata.Abamiha e posibil sa ai un contact imperfect eventual un fir intrerupt ptr ca dupa cum zici uneori functioneaza,alteori nu.Du-o la un electrician bun si o va rezolva.
|
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
Abamiha |
![]()
|
O sa ma duc la un mecanic (cit pot vreau sa nu am de a face cu ei dar...se mai intimpla), poate reuseste sa vada despre ce este vorba.
Eu am incercat sa verific butonul de la usa care aprinde lumina interioara, dar nu l-am gasit, probabil ca este undeva in interiorul usii.Sper sa nu fie in ceva capsulat si sa fiu nevoit sa cumpar acel ceva capsulat. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
eu zic sa te duci la service unde cu ajutor clip-ului vad foarte usor daca functioneaza contactorul din usa.nu este nevoie sa declipsezi si sa desfaci nimik.
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
Abamiha |
![]()
|
Buna ziua tuturor membrilor forumului!Revin cu problema cu inchiderea centralizata, intrebindu-va pe dumneavoastra de fapt ce este acel test CLIP, unde se face (numai la reprezentante Renault sau si in alte service-uri).
Mentionez ca ocazional cind deschid usa soferului si celelalte usi se descuie. Multumesc anticipat celor care citesc mesajul! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
la mine daca deschid orice usa se deschid toate si cred ca asa este normal
|
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
CLIP este programul cu care se citesc datele din calculatoarele autoturismelor Renault. Când se conectează cu interfața mașinii se interoghează toate sistemele și se citesc eventualele defecte sau semnale de avertizare prezente sau trecute care au rămas în memorie și nu au fost șterse. Există mai multe "calculatoare" care deservesc diferite sisteme (ABS, injecție, închidere, AC, ESP, faruri etc) și ca atare trebuiesc citite indicațiile fiecăruia (eventual imprimate). Fiecare indicație are un cod care este apoi căutat în baza de date. Din câte știu numai service-urile din rețeaua Renault au în dotare acest tester. Un test CLIP este cel mai edificator la determinarea cauzei unei defecțiuni (dar nu de fiecare dată). Iar ca preț nu este mai mult de câteva sute de mii (ROL)! Baftă!
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
bogy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
|
Abamiha |
![]()
|
Va multumesc frumos pentru raspunsuri domnilor, o sa ma duc la Renault sa faca acel test, desi speram sa nu ajung la mecanici ca unii sunt cum sunt...
Va multumesc incaodata! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
alicipa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 June 12 ![]() |
Buna am o laguna 2 cu inchidere centralizata din fabrica si nu stiudc nu mai functioneaza inchderea deloc nu mai inchide nici cu cheia nici din interior nu mai blocheaza din interior se aude acel tec dar usile nu se blocheaza din exterior moarta total
stie cineva ce poate fi sau daca o pot inlocui cu o inchidere oarecare ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- bv 13 PGI
2002 brek full fara piele
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 08:20 |