Oamenii, ..sau ce insecte ne inconjoara
![]() ![]() ![]() |
Oamenii, ..sau ce insecte ne inconjoara
adrian2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 6 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- 22
2002/1.4l
|
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
La pct 5 cred ca in orice magazin de piese electronice mai rasarit. Eu am luat-o de la altex sau domo nu mai stiu exact. Daca ti-e lene sa te plimbi, cred ca gasesti si pe net de vanzare. pret aprox 20 ron
La pct 1-4...eu zic ca daca il sti sa vorbesti cu el, sa-i explici frumos ca dca se mai intampla chestia asta te vei duce direct la politie si il vei reclama. vezi ce comenteaza. eventual specifica-i ca stii ca el a fost (poate bagi si o vrajeala ca l-a dat in gat un vecin). in rest, daca te tine, pentru linistea ta sufleteasca, ![]() ![]() Eu unul, in astfel de cazuri, mai ales pe moment as sari direct la partea cu corectia ![]() PS. e o parere personala si nu sunt raspunzator de consecinte, daca cineva imi urmeaza sfatirile ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
desi, pana de curand nu eram de acord cu asemenea "tratamente", in ultima vreme, uitandu-ma bine in jur mi-am dat seama ca in romanica, treburile nasoale n-or sa se rezolve niciodata pe cai legale. mai ales chestiile minore ca cea de mai sus. in cazuri din astea singura rezolvare este intimidarea celui vinovat. si apoi corectia fizica.
daca stii sigur cine ti-a facut "bucuria", du-te la el si expune-i o lista cu ce-ar putea sa pateasca daca mai indrazneste macar sa se gandeasca la asa ceva. foloseste cuvinte precum : spitalizare, paralizie, taiat, injunghiat, incendiu...etc. si apoi pune-l sa-ti cumpere si toba noua. vorba buna n-o sa rezolve nimic in cazul unor specimene de genul asta. daca era om, lasa un bilet in parbriz, sau in cazul mai rau scria cu markerul permanent pe geam. o chestie similara am patit acu vreun an in bucuresti. am fost la un prieten undeva prin crangasi. si am parcat masina in parcarea din fata blocului ptr vreo 3 ore (eu nu sint din buc si n-am stiut ca locul ala era probabil al vreunuia care platise pe la primarie. nu era nici un semn pe locul respectiv, nici un numar scris cu vopsea pe jos). la intoarcere am gasit masina zgariata pe usa stanga spate (usor totusi) si cu roata fata dreapta dezumflata. astia sint oamenii care ne inconjoara. p.s daca ai casco, incearca si poate schimbi toba, desi sansele sint mici. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Din pacate sunt lucruri care se intampla frecvent in tara asta plina de.... neanderthali. Dobitocul in cauza chiar merita calcat in picioare. Nu stiu daca e cea mai buna metoda dar cel putin pe moment te mai "racoresti". Eu am avut parte de un berbec care a incercat sa ma intimideze printr-o atitudine de baiat de cartier cu injuraturi, batai in usa la ore tarzii, scandaluri si chiar agresiuni fizice, pana intr-o zi cand nu am mai suportat si l-am tavalit regulamentar. Ca sa fie tacamul complet i-am trimis si politia pe cap in aceeasi seara. Acum lasa capul in pamant cand trece pe langa mine.
Eu zic sa mergi la ADP si cere sa ti se dea locul cu pricina - te costa vreo 5-600 k /an. Apoi daca mai parcheaza pe locul tau ii pui in vedere ca l-ai platit si daca tot nu se potoleste fa o plangere la politie. Eu asa am facut cu un dobitoc care nu voia sa imi elibereze locul si in 2 saptamani s-a rezolvat: l-au chemat pe tip la sectie (nu stiu ce i-au spus) si i-au pus in vedere sa elibereze locul in 24h, ceea ce a si facut, ba mai mult a venit apoi la mine sa-si ceara scuze, unde pana atunci nici buna ziua nu dadea. Merita incercat si pe cale legala. This post has been edited by nacht: 27 Nov 2006, 13:31 |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Eu iti recomand sa ,,lasi capul plecat'' pentru moment,plateste locul la primarie sa fie totul ok si daca incearca sa-ti zica ceva eu iti sugerez sa-i aplici o ,,corectie fizica'' pe moment dupa care sigur o sa se potoleasca tipul.
Ceva de genu asta am patit eu cu vecinii,parcam masina in fata blocului pe trotuar cu fala la un plop batran de tot,cam cat un bloc de 5 etaje,care in fiecare toamna imi lasa pe masina niste muguri care intrau la instalatia de climatizare si te faceau de toata bafta.Hotarat intr-o zi am taiat copacul cu un vecin si gata probleme in afara de mici atentionari de la vecini ,,deranjati'' de gest(bine inteles fara masini in toata viata lor)si am scapat de problema. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum adica, ai taiat plopul ca sa ai tu unde sa parchezi masina??? Cred ca e o prostie ce ati facut, mai ales ca motivul nemultumirii tale era ca iti cadeau pe masina mugurii plopului... auzi tupeu la el, sa lase mugurii sa cada pe masina ta...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu am taiat copacu,eu parcam in fata copacului,adica direct sub el si imi facea masina varza de fiecare data,cadeau si muguri si frunze si un fel de suc care ataca vopseaua,deci singura optiune era sa tai crengile copacului
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DRD @ 28 Nov 2006, 17:10) Din exprimarea citata eu am inteles ca ati taiat copacul. Sa zicem ca daca tai cateva crengi nu e o mare tragedie, dar daca tai jumatate din coroana sau, ma rog, o suprafata mare, care dauneaza copacului, tot nu e bine. Intr-un Bucuresti sufocant exact de asta aveam nevoie, sa mai taie oamenii copacii de prin fata blocului sa-si parcheze masinile. E suficient ca primariile sunt pline de idioti si de incompetenti, nu mai au nevoie de ajutor, strica ei si singuri. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
DRD |
![]()
|
Da am gresit eu acolo cu exprimarea,oricum eu stau in Brasov asa ca problema cu sufocarea nu prea e valabila...nu mai conteaza acuma.
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
padre |
![]()
|
mea culpa, nu am fost atent la oras...
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 23:04 |