problema cu incarcarea, nu mi se incarca bateria
![]() ![]() ![]() |
problema cu incarcarea, nu mi se incarca bateria
kery_alex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|||
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai e simplu :faci un test de alternator si daca functioneaza, verifici si bateria la acelasi service. daca si aia e buna inseamna ca ai alte probleme mai grave la partea electrica.
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Daca alternatorul nu incarca nu-i obligatoriu sa fie bulit. Verifica si kitul de accesorii (curea, intinzatoare...).
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Poti verifica bateria in felul urmator: O pui pe redresor si daca unul din elementi nu fierbe inseamna ca bateria e dusa.In cazul in care bateria nu are capacele pentru a verifica elemeti, iti sugerez din start sa-ti cumperi alta.Alternatorul mai greu de crezut ca poate fi defect.Si la mine bateria originala nu a tinut mai mult de 1 an.Unul dintre elementi fiind dus.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
kery_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 12 March 06 From: cluj-napoca ![]() |
faza e ca am incarcat bateria si am mai incercat cu inca cateva baterii, deja prietenii ma intreaba doar unde sunt sa ma tracteze cand ii sun, deci bateria nu pare a avea probleme alternatorul nu incarca si mai e o chestie impulsul e cam slab si am, mai avut probleme cu blocul de sigurante in trecut
|
--------------------
renault
clio sport 182
2004 2 usi
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
Cel mai probabil alternatorul nu functioneaza bine sau chiar deloc. Bobina de excitatie a alternatorului este alimentata de modulul "engine switching protection unit". Verifica cuplele de conexiune de pe acesta, in special cea indicata in poza.
Attached thumbnail(s) psu3.JPG ( Size: 134.4k ) Number of downloads: 362 psu2.JPG ( Size: 476.57k ) Number of downloads: 362 psu1.JPG ( Size: 89.83k ) Number of downloads: 320 |
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
bonk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
am avut si eu aceeasi problema ca tine ....numai ca eu am clio. am schimbat rotorul alternatorului. inelele colectoare de pe rotor au fost macinate de carbuni (in loc sa se macine carbunii..)
|
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
- GJ-05-...
1999
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Problema poate sa apara daca alternatorul nu incarca,deci este bulit,sau daca bateria e dusa ori daa exista un scurt in instalatia electrica a masinii.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:03 |