Lista masini lovite inainte de livrare
![]() ![]() ![]() |
Lista masini lovite inainte de livrare
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, da, fiecare sa spuna despre cazul descoperit, dar si solutia pe care o considera de luat in acel caz...
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
E corect sa dai banii pe o masina noua si sa o iei lovita? Ar fi de bun simt sa iti spuna cand o comit si sa iti ofere un bonus sau un discount. In cazul in care o mai ridici.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Normal ar fi sa te anunte ca a fost lovita usor si eventual sa mai scada din pret pentru ca nu mai pot sa trimita masina inapoi.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hmm, poate de asta au intarziat si la mine mult timp cu livrarea la Megane...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa imi dai si mie te rog detalii despre ce echipare era acea masina. Nu de alta dar eu astept de la ipso otopeni de 2 luni un renault clio symbol 1.5 dci de 80 cp, bleu roy - varianta dynamique + ac automat. Poti sa imi spui daca seria aia de sasiu corespunde cu seria de caroserie de pe factura. Va multumesc si sper sa nu fie a mea
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Serban.. uita-te pe bonul de comanda si pe factura proforma.... si vezi daca coincid seriile cu ce a scris @galileo.. Daca da.. Fuga repede la Ipso..direct peste ei in hala pana n-o repara
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am verificat si nu sunt identice
![]() |
--------------------
Renault Symbol
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(Bliss @ 16 Nov 2006, 19:20) E corect sa dai banii pe o masina noua si sa o iei lovita? Ar fi de bun simt sa iti spuna cand o comit si sa iti ofere un bonus sau un discount. In cazul in care o mai ridici. Poate fi corect, pentru ca o zgarietura de genul asta...sau o capota stramba sau...ma rog, chestii de-astea de suprafata, care nu influenteaza siguranta sau comportamentul masini, se pot rezolva asftel incat masina sa arate ca noua si sa se comporte la fel. Nu e corect ca acest lucru sa fie ascuns beneficiarului. Si nu e corect sa i se ofere la acelasi pret, cu asta sunt de acord. Oricum, pana la urma, ar trebui sa fie decizia beneficiarului daca accepta masina sau vrea alta. Eu as accepta-o, bineinteles, cu ceva avantaje materiale. Dar....ce te poti astepta de la importatorii din Romania...? ![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
SerbanS |
![]()
|
@galileo - te rog spune si tu ce nivel de echipare era masina. Iti multumesc.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(semit @ 17 Nov 2006, 13:27) Serban.. uita-te pe bonul de comanda si pe factura proforma.... si vezi daca coincid seriile cu ce a scris @galileo.. Daca da.. Fuga repede la Ipso..direct peste ei in hala pana n-o repara Daca nu am nici un act de la dealer, nici bon de comanda, nici factura proforma (toate au fost trimise direct la broker, pentru leasing), cum pot face rost de seria sasiului la masina pe care am comandat-o? In contractul de leasing nu e trecut nimic la serie sasiu, motor.. etc .. e lasat loc liber. Masina e tot un Clio symbol phase4, dCI, 80CP, culoare bleu roy ![]() Multumesc! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SerbanS @ 20 Nov 2006, 09:19) nu stiu ce nivel de echipare era masina, nu am avut cum sa vad. era aglomeratie mare in jurul ei, si deja se uitau dubios la mine si au mutat-o repede din drum. @paul: e ciudat ca nu ai nici o serie pe acte daca ai dat comanda. cel mai sigur, cand ridici masina verifici sa nu aiba seria asta. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Exact.. mi-am notat seria si, sper ca pe la 13-13:30 sa ajung la dealer (nu mai dau telefon) sa intreb de masina si sa cer si seria sasiului si caroseriei la masina, probabil trebuie sa aiba deja una si pentru masina mea....
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Vezi ca tre sa scrie pe contractul de leasing seria de sasiu.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Nu scrie pe contractul de leasing nici o serie (sasiu sau caroserie)
Am fost azi la dealer (am preferat sa nu mai dau telefon) La dealer am aflat si seria: xxx6506227 cu numarul de ordine: XX119 Astazi, pe la pranz, aceeasi problema.. nu le mergea nu stiu ce server ca sa poata vedea unde e masina... Cei drept m-a sunat pe la 7 seara sa-mi comunice ca nu s-a aflat nimic concret, si ca lotul ar trebui sa soseasca saptamana viitoare, dar sa vada ce face sa ajunga mai repede... ![]() Sincer, mi-e deja lehamite |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
si mie mi-au zis ieri acceasi faza cu serverul, atata doar ca mi-au zis ca masina e pe drum si trebuie sa ajunga in curand. Acum sincer eu nu ma supar daca intarzie o saptamana dar macar sa ajunga intreaga
![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Nici eu nu ma supar ca intarzie o saptamana, sau o luna (asta la mine e deja a 4-a saptamana de intarziere), dar macar sa se intereseze si sa-mi zica o data cand am masina, nu sa ma amane de la o saptamana la alta sau de la o zi la alta...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
offtopic: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Paul-Iasi |
![]()
|
@SerbanS ... cand ai facut comanda?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
19 septembrie
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Eu pe 19 octombrie.. deci mai am de asteptat
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
Pe a mea au zgariat-o dupa ce au spalat-o. A avut o julitura pe bara din fata, chiar la mijloc.
S-a revopsit. Penal oricum..... |
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
Penal e ca daca nu imi vine pana joi am pierdut programul RABLA. si masina nici macar nu a plecat din turcia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
S-au "scos" baietii.. Nu stiu daca ajunge intr-o saptamana, daca inca nu a plecat din Turcia
Apropos, ce masina ai comandat? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
symbol 1.5 dci dynamique albastru roy + clima. De ajuns poate ajunge pentru ca pe drum masina nu face mai mult de 3 zile dar sa vedem ce fac, faza e ca astept de 2 luni si o sapt deja si daca ei nu o aduc pana atunci e vina lor nu a mea
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Am sunat aseara din nou la dealer si mi s-a zis ca nu se stie absolut nimic de masina mea (cautata dupa seria caroseriei)
M-a sfatuit (dealerul) sa sun astazi la vocea clientului, ca poate asa aflu unde este si, in ultima instanta, mi-a zis ca daca tot intarzie, imi vor da o masina sa o folosesc pana vine a mea... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
Nu prea le sta lor in fire sa zica asa ceva, spune-mi te rog tu ce nivel de echipare ai comandat?
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
symbol 1.5 dci 80 CP dynamique albastru roy
Si eu m-am mirat ca chiar dealerul m-a sfatuit sa apelez la VC. Mi-a zis ca efectiv nu da de ea. L-am intrebat daca, totusi, a fost lansata comanda si mi-a zis ca ce e cert e ca masina a parasit fabrica (Turcia). Dupa aia a disparut :| |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
SerbanS |
![]()
|
ciudat foarte foarte ciudat. MA mir cum tie au reusit sa ti-o faca asa repede. Adica eu am dat comanda pentru acelasi lucru acum mai bine de doua luni si nici macar nu a plecat de acolo. Mie mi-a zis dealerul sa ma uit pe nu stiu ce site de antrepozite ca scrie acolo cand vin si cum, problema e ca nu a zis exact e site.
|
--------------------
Renault Symbol
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
@SerbanS
Se pare ca nu e chiar asa ![]() M-au sunat de la vocea clientului si mi-au comunicat: "masina va fi livrata in prima saptamana a lunii ianuarie" Sa raman masca. Nu mai stiam ce sa-i intreb.... Totusi de la 1 saptamana a ajuns la 3 luni Ma rog.. pana la urma am reusit sa intreb de ce asa tarziu... Doamna de-acolo mi-a raspuns ca asa i s-a comunicat si ei. ![]() Asta e ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 05:38 |