Renault Megane CC, Da sau Nu ?
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane CC, Da sau Nu ?
RenaultMeganeCC |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
renault
2006
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
si atunci de ce n-ai facut un poll?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Concurentul direct si cel mai de temut cred ca este 307 CC, pe care l-as lua cu ochii inchisi. 307 CC mi se pare un coupe complet, cu tot ce ofera (motoare, dotari, pret), pe cand Megane CC este un model ce completeaza gama Megane.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie Megane-ul CC mi se pare frumos tare. Mai ales si II.2. Daca ai bani eu zic ca merita.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaaaaa, super "frumos" 307!Si pretul e foarte frumos!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg ce vrei sa afli cand intrebi daca face sau nu banii, orice masina face banii daca ii ai sa-i dai si ti-o doresti.Macar daca aveai doua modele in cap sa poata lumea face comparatie.
Normal ca face banii Megane CC, 5 stele la siguranta, porbagaj de 490 litri in varianta coupe, plus ca arata mult mai tare decat 307. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Eu dispun de mai putin de 30 de mii de EURO . Si cam 95 % sunt pentru Megane CC ,dar mai sunt si mici indoieli . Imi mai indreptam ochii si spre 307 cc,seria3... De aceea v-am cerut parerea .
Am auzit despre Megane ca ar fii foarte ''proaste'' la directie . Parerile sunt impartite. |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte proaste, eu am avut doua(meganuri) si nu au avut nici pe dracu la directie.
Fiecare masina are bubele ei, dar astea se rezolva pe garantie daca apar. PS. Pe orice forum te-ai uita vei gasi probleme, nu cred sa existe masina fara nici un fel de problema. Du-te la dealer fa un drive test, vezi daca-ti place masina, daca-ti place stii ce ai de facut, daca nu incearca alta. |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:30 |