mi-au intepat roata!, o pot scoate pe casco?
![]() ![]() ![]() |
mi-au intepat roata!, o pot scoate pe casco?
dragos_alx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|||
bmw-fan |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 43 Joined: 9 April 06 ![]() |
casco nu te despagupeste pt.asa ceva,sub o suma minima.daca circuli sub 100 poti sa lasi,altfel nu.
This post has been edited by bmw-fan: 29 Oct 2006, 14:34 |
--------------------
BMW
530 D
- /
2002 Edition Lifestyle
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu o treci pe post de roata de rezerva? Si foloseste rezerva - presupun ca-i tot Continental.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
m-am gandit si la asta, dar daca tot platesc casco ma gandeam ca poate se rezolva asa. oricum maine mut rezerva si pun pe cea cu camera e post de rezerva.
|
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Depinde de asigurator. La Asiban nu ai despagubire pt. vandalism.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Baga aia cu camera pe post de rezerva, ca merge linistit cand ai nevoie de ea, problema e sa nu se repete treaba asta..la Casco, treci pe la ei(sau suna) si intreaba.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ai mei au patit la masina asa ceva (3 roti). Nici o companie de asigurari nu despagubeste intepatura de cutit. Ei despagubesc pneul in caz de accident (groapa), dar DOAR in cazul in care si JANTA e indoita, altfel nu.
Patania alor mei s-a lasat cu cumpararea a 3 gume noi. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
- B xx XXX
2008
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
BCR despagubeste
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bine ar fi sa intrebi la asiguratorul tau daca in acest caz se despagubeste. Prevederile in astfel de situatii difera de la u asigurator la altul, dar majoritatea nu despagubesc asa ceva, fara nici o legatura cu vreo suma minima. Daca nu-ti despagubeste si nu vrei sa cheltui pe o anvelopa noua, trece-o pe rezerva.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Omniasig despagubeste dar trebuie sa ai clauza de vandalism.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Legatura cu clauza de vandalism s-a mai discutat aici
Va rog folositi functia Cautare sau macar deschide-ti mai bine ochii, ca in acest caz discutia era doar 10 topicuri mai jos. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@UXE
eu din pacate nu am inclus si "vandalism" (Asiban) ![]() Bun, daca cauciucul are o problema (sau e cam uzat si vrei sa-l schimbi) si il "vandalizezi" tu ![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 30 Oct 2006, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
DA , dar te poate paste un dosar penal pentru frauda in asigurari .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Amedeus |
![]()
|
Eu nu voi fi tentat. Nu am asigurare contra vandalismului.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu ca nu ar merita cei de asigurari , dar nu merita avand in vedere ca nu se stie niciodata .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
Amedeus |
![]()
|
Am din aceea facuta de catre BRD (obligatorie). Oricum mai in plus de atat.... nu prea e de unde
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La Asirom nu despagubeste.Eu am taiat un cauciuc(Continental) intr-un canal si a zis ca nu despagubeste.L-am vulcanizat si pus pe rezerva.Noroc ca janta n.a patit nimic.
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 02:17 |