Parcări laterale
![]() ![]() ![]() |
Parcări laterale
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
O optiune de "uneori da, alteori nu" se poate?
Ritmul in care imi "ies" parcarile laterale din prima nu cred ca s-a schimbat prea mult in 80 si ceva de mii de km si 4 ani de cand am carnet, in schimb le fac mult mai repede si le corectez imediat daca nu-mi ies. Pana nu parchez la 5 centimetri de bordura nu ma las, si nici nu ma consum prea mult, doar am servo. |
--------------------
.
.
.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut prima parcare laterala cu o zi inaintea examenului. Mi-a explicat instructorul schema prezentata in topicul celalalt si a fost ok. Problema a fost cand am trecut de la berlina de scoala la nova personala si nu mai functionau punctele de reper. Desi nova era mai mica imi venea mai greu sa o parchez.
Oricum la examen nu a fost nevoie de laterala. Ceea ce a fost un lucru bun. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu sunt undeva intre varianta 3 si varianta 4, dar am votat 3.
Eram tatic cu masina de la scoala si cu masinile cu care ma antrenasem (ce avea tata prin parcul auto: un tico, un cielo si alta dacie). Acestu lucru nu e deloc exagerat sau deosebit, deoarece parcarea laterala inseamna antrenament. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
eu eram as si imi ieseau cu orice masina , pentru simplul motiv ca pe atunci erau 95 % numai Dacii 1300... acum imi ies cu orice masina , inclusiv cu microbuzul Renault Master de ~6 metri , ca sa aveti de ce sa va amuzati
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
Rareshro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 26 June 06 ![]() |
Mie imi ieseau din cand in cand, norocul meu ca s-a nimerit ca la examen sa-mi iasa. Oricum, de cele mai multe ori nevoia te invata, primele dati e mai greu ca dupa aia iti dai drumul (ca la femei).
![]() |
--------------------
dacia
Logan
- BV-__-TED
2004 Laureate ClioIII 1.6 16V 110cp BV-__- DUM
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sper sa nu ies de 'laudaros' pentru ca nu asta e intentia dar am votat 4. Am exersat mult si inafara scolii in curte, cu cutii, si chiar eram 'as'. Si la examen am facut-o continuu, adica mergand in spate fara sa ma opresc sa iau reper.
Acum sincer in Bucuresti sunt mai perfectionist, am o manie sa o duc cu rotile la 1 cm de bordura si cand e locul ingust nu imi iese chiar din prima langa bordura, asa ca o mai manevrez putin. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Parca in Bucuresti e foarte relevanta parcarea cu spatele...
De cate ori nu am pierdut un loc de parcare pt ca am mers in fata ca sa intru cu spatele pe loc si a venit unu mai pe faza, a intrat cu botu pana pe bordura direct cu fata si a indreptat-o apoi. Sincer fac parcari cu spatele cand ajung seara acasa. In rest in traficu din Buc cum gasesc locul cum o var cu botu, cum intra, o mai asez dupa. E mai important sa am unde lasa masina decat sa o pun perfect... |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut un instructor foarte bun, am votat ca eram as. Si chiar mi-a iesit perfect parcarea la examen. De atunci au existat si parcari mai putin reusite, dar foarte putine.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Chestia cu reperele a functionat si la mine de minune. E drept ca scoala o faceam pe o Dacie, pe cand tata acasa avea o Lada 1500 care vira jumate cred cat o dacie.
Cu Lada trebuia sa fac cam doua incercari sa-mi iasa.. Plus ca directia era gen "melc" ![]() Acu' cu Cliotu' ma incapatanez si eu sa o parchez cat mai aproape de bordura si am constatat ca atunci cand parchez lateral dreapta, reusesc din prima in proportie de 85% spre deosebire de parcarea lateral stanga... Oricum, traisca servo! |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 13:14 |