Cum se da jos numarul ?
![]() ![]() ![]() |
Cum se da jos numarul ?
Rentz |
![]()
|
||
![]() Addicted to diesel Group: Members Posts: 79 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|||
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
da, folosesti o surubelnita pe care o introduci intre numar si suportul de numar, ca sa "impingi" in jos acele "butoane"
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
2006 dynamique
- B....
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sau le misti spre exterior parca, le tragi cu un patent in jos puternic ... si porma numarul ramane ceva mai liber si il poti scoate. bafta + http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40890
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sau le spargi, mai simplu.
E 3 lei un suport de numar foarte bun de la vesta investment, cu fanta in partea de jos care culiseaza sus-jos si care permite scoaterea sau introducerea numarului de inmatriculare. Le recunosti deoarece sunt roz multe din ele, daca ai vazut masini cu suporti roz. ![]() Daca te mai plimbi mult cautand solutii s-ar putea sa te coste mai mult carburantul. ![]() La suportii tai, normal se imping in spre exterior chestiile alea de jos, apoi se imping in sus, impingand si numarul. Dupa aceea trebuie sa te chinui cu o surubelnita. Asa am eu suportii de la Daewooclub, odiosi facuti, dar am numere definitive si prea repede n-o sa-i scot. |
--------------------
.
.
.
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
si eu am avut problema asta , am sunat la reno sa-mi zica spilu, si mi-au zis sa vin la ei ca sigur le rup. m-am dus, si aveau dreptate ca le-au cam fortzat
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Rentz |
![]()
|
Multumesc tuturor pt. sfaturi.
Mai incerc o data si daca nu reusesc o sa fac un drum la Serus maine dim. |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sper sa fie moka operatiunea, altfel rad si cu ****.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
da, a fost din partea casei, dar a fost la euromotor brasov. daca mi-ar fi luat bani ar fi fost de plins nu de ris :-)
de fapt nici nu am ajuns in service, a pus mina un agent de vinzari pe o surubelnitza si a iesit afara la masina |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Rentz |
![]()
|
Gata, am reusit singur !
Merci inc o data de sfaturi. |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
offficer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 January 08 ![]() |
Salutare tuturor!
Am incercat sa le scot si m-am enervat rau de tot!! Am citit ce-ati scris voi dar nu reusesc!! Pe numerele mele scrie RENAULT, sunt de la reprezentanta sau de la vreun dealer Renault. Are cineva vreo idee cum se dau astea jos?? S-a confruntat cineva cu asa ceva? Mersi!!! |
--------------------
renault
berlina
2001, laguna 2, 1.9cdi 120 cai
|
|
enemi |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 132 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai in partea inferioara cele doua butoane care pot sa culiseze lateral?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007 Extreme 1.5dci 78kW "Don't steal! Goverment hates competition..."
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
daca scrie RENAULT in partea de jos, bucatia aia de plastic trebuie sa iasa spre exterior, in jos, prin fortare, apoi totul e simplu, deduci singur cum sa scoti numarul
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
offficer |
![]()
|
mersi mult Daniel!! Am sa incerc sa fac asa cum m-ai sfatuit!!
![]() |
--------------------
renault
berlina
|
|
oto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 29 December 07 ![]() |
Am schimbat placutele de inmatriculare ieri , suporti de la Serus .
Sub numar sunt doua cleme zimtate culisante stanga -dreapta , am tras ambele cleme spre exterior la maxim , din cauza prafului am fortat putin numarul cu o surubelnita sa cada in jos ....au iesit usor , montat cele noi usor ! Bafta ! Eu am sunat un prieten ![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2007,1,5 dCi 105CP , Euro 4,privilege
|
|
offficer |
![]()
|
Scrie Renault...faza e ca nu exista nici o posibilitate sa trag chestia aia in jos ca nu se poate!! Renault scrie pe rama numarului; numarul e bagat intr-o rama care din cate am vazut si am tras de el are la spate 2 cleme care se pare ca se pot trage in stanga -dreapta iar in mijloc e o clama mare care nu se misca de loc!! nu stiu cum sa trec de rahatul ala mare de acolo!!! am mii de nervi!! Numarul e bagat intr-o rama de plastic...stie cineva sa scoata nr fara sa rupa rama aia? Multumesc mult!!
![]() |
--------------------
renault
berlina
|
|
Rentz |
![]()
|
Ai citit si linkul [URL=http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40890 ] ?
Pe mine 'dexter' m-a lamurit. Poate tu ai alt tip totusi ... Bafta ! |
--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL
1.5 dCI 65cp
2006
- B
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 24 Jan 2008, 20:58) daca scrie RENAULT in partea de jos, bucatia aia de plastic trebuie sa iasa spre exterior, in jos, prin fortare, apoi totul e simplu, deduci singur cum sa scoti numarul pun si o fotografie, sa intelegi cum e la mine. pe o bagheta de plastic scrie Renault. asta e in partea de jos. ca sa scot numarul trebuie ca sa trag de bagheta asta in jos, apoi numarul iese fara probleme, bagand varful unei surubelnite la jumatate Attached thumbnail(s) numar_reno.JPG ( Size: 83.2k ) Number of downloads: 80 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
offficer |
![]() ![]()
|
Mersi mult pentru sfaturi tuturor!! Am rezolvat-o!! intr-adevar, scrie pe nr Renault, dar nu e la fel ca nr tau!. Al meu are doua clame in partea de jos pe care le-am impins in sus cu o surubelnita, am tras de nr si au cazut prin spatele numarului. Apoi am tras de nr in jos si am bagat o surubelnita intre rama si nr..a iesit usor!! Am instalat numerele in 5 min, fara probleme!! Va salut pe toti....
![]() |
--------------------
renault
berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:37 |