Zgomot (frecare?) amortizor sau directie
![]() ![]() ![]() |
Zgomot (frecare?) amortizor sau directie
Danutz303 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- inlocuiesti blocul filtrant si la nevoie mai are si un fel de rulment in capul amortizorului care la miscarea directiei permite amortizorului sa se mite independent de blocul filtrant...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E normal sa se miste amortizorul cu tot cu flansa de sus, stai linistit, daca atunci cand bracai rotile aveai piciorul pe frana, s-ar explica si scartaitul infundat.
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
Acea miscare din cate stiu e normala. s-ar putea sa fie nevoie sa inlocuiesti flansa de la amortizor (verifica inainte la un service reno, dar piesele cumpara-le din alta parte).
Bafta |
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
- B43HZK
2005, 1.5dci / 1999 clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
ionutzbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 21 November 06 ![]() |
sal
am aceeasi problema ca a ta cu un clio sport iti freaca piulita care prinde sus amortizorul de caroserie si d aia face zgomot eu nu i am dat de cap pana acum zi mi si mie dc ia rezolvat ceva pana acum |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004/2.0 16V
|
|
ionutzbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 21 November 06 ![]() |
icearca sa te invarti cu masina intr o parcare cu rotile bracate la maxim si vezi cum face
la mine face in felul urmator:se aude o scrasnela cand ies cu ea din garaj si iau viraj maxim si dupa ce indrept rotile se opreste.dc ma invart cu ea in cerc face continuu. piulita aia de sus care prinde amotizorul la viraj maxim se atinge de marginea clopotului ala(sau cum ii zice) si musca din el.e fier pe fier si face un sunet nenorocit zici ca se rupe usa din balama(asta am zis prima oara k e) la mine in partea stanga atinge piulita de marginea aia)am vopsit marginea aia si s a luat vopseaua in locul ala) dar nu face zgomot(cred ca e normal sa atinga putin acolo pe viraj maxim) dupa ce am schimbat suportul de la motor si l am pus pe al meu la loc(facea si cu ala nou) nu mai face nimic pe dreapta in schimb mi a facut pe stanga d cateva ori. de atins atinge si in stanga si in dreapta de marginea aia dar nu mai rupe din ea asa rau sa faca zgomot,pt k am vopsit iar acolo si era vopseaua luata PLS poate imi mai dati niste sugestii ca am trei luni de cand am descoperit ce face si nu am rezolvat nimic. mentionez ca masina face asa de vreo 7000 8000 km dar mi a facut de vreo 5 sau sase ori cred si nu i am dat mare importanta |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004/2.0 16V
|
|
ady_rotty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 July 06 ![]() |
eu unu nu ti-as recomanda sa iesi cu masina in parcare si sa te invarti cu rotile bracate la maxim. ai toate sansele sa strici pompa de servo.
PS: e doar o sugestie ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Phase 4
- AB 48 ROT
EXPRESSION 2006 mpi 1,4 8v
|
|
daniel cobzaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 March 13 ![]() |
sal ,,,am un reno laguna ii din 2004,,,am un zgomot oribil pe drapta fata am daca prind de roata se misca de parca cade jos de sus de la piulita de la amortizator,,astazi miam comandat tot kitul de sus ,,suportul de la amortizator,,si sper sa fie asta problema cu zgomotul...
|
--------------------
reno laguna
dynamic
- cl990lt
dynamic
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Ai postat la Clio...era mai indicat la sectiunea Laguna. Ai comandat piesele fara sa faci o verificare intr-un service?
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:46 |