R19 - Probleme cu incalzirea
![]() ![]() ![]() |
R19 - Probleme cu incalzirea
radu_cucos2001 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault 19
hatchback
1993
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
citeste te rog regulamentul forumului: http://www.reno.ro/index.php?act=boardrules
mai ales portiunea care reglementeaza folosirea limbajului tip irc. este interzis. Pe viitor cand faci un topic incearca sa si spui ceva nu doar "am probleme cu inklzirea" |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
catran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 8 August 05 From: Bucuresti ![]() |
e normal sa ai probleme cu incalzirea
si mai ales daca este urat afara ieri am fost la piata...si am luat pepene si portugalia are echipa de fotbal cat despre masina ta imi place enorm...daca ne impartasesti si noua modelul capacitatea motorului si in ce circumstante ai constatat tu ca "ai probleme cu incalzirea" poate vei reusi sa primesti un raspuns pertinent.... sau poate esti aceeasi persoana care acum vreo 5-6 luni ne anunta ca "se tureaza" singura...fara a mentiona macar ce marca de autovehicul detine |
--------------------
renault
21 ts
1986 renault laguna 2 ph2 1.9 dci 85kw 2007
RENAULT LAGUNA 3 2.0 DCI 110KW 2008 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.923 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Cristi, esti rau...
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th August 2025 - 16:31 |