Magazine virtuale de masini, parcuri auto sh
![]() ![]() ![]() |
Magazine virtuale de masini, parcuri auto sh
chucki21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Berlina
1300
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poti incepe cu
http://www.aaaauto.cz/ro/index.phtml |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
chucki21 |
![]()
|
Am mai citit chestii spuse de klaus si am destul de mare incredere in ceea ce scrie.
Deci e o nebunie sa cred ca acolo lucrurile stau pe roze...ma miram eu sa fie adevarat... prea nu era de Romania ![]() Multumesc pt link |
--------------------
Berlina
1300
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
am fost si eu pe la aaa dar nu am vazut niciodata o masina curata acolo. ma refer la interior, toate sunt alergate, jegoase, rupte, cred ca sunt foste taxiuri sau masini de firma. si nici nu sunt ieftine deloc.
eu nu stiu cine naiba are curaj sa cumpere masini de acolo... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca chiar pe prima pagina de Internet a Autovit ai o sectiune Dealeri/Parcuri auto. Prezinta ofertele diverselor firme care ofera spre vanzare auto SH. De asemenea mai poti cauta si la dealeri auto care comercializeaza vehicule SH, cam orice marca luate prin buy-back (imi vin in minte Adras sau DiBas, dar cu siguranta ca sunt mai multi).
Sincer sa fiu nu stiu cat de coret este sa postez pe un forum link-uri spre enspe mii de dealeri, asa ca iti dau un hint de cautare: www.google.com |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Parc auto din Ct...destul de marisor si bine organizat.
La o cautare mai atenta...ce sa vezi??? Vreo 20 de masini de acolo aveau fix 104.000 km. Da fix! Ce vrei domle??? Daca asa le-au adus!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
mda...sa tot cumperi de la ei...
niciodata n-am auzit ceva bun de vreun parc d-asta... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
chucki21 |
![]()
|
Va multumesc la toti.Am renuntat la ideea cu parcul din ceea ce spuneti rezulta clar ca mai bine ai incredere la unu' care isi pune masina pe trotuar la intersectie cu pretul pe ea(asa se practica la noi - Braila) decat in aceste parcuri.
|
--------------------
Berlina
1300
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Din cate stiu eu , de la 01 ianuarie , conform normelor europene, ar trebui ca la o masina SH cumparata prin aceste parcuri auto sa se dea o garantie ce nu poate fi mai mica de 6 luni . E drept ca se va plati un pret mai mare pentru asta , comparativ cu masina cumparata de la coltul strazii sau de la samsari , dar macar ai pe cine injura si trage la raspundere , cu acte ! , in caz ca se intampla o belea acoperita de garantie . Va fi interesul firmei sa puna bine masina la punct , cel putin la elementele de siguranta circulatiei , directie , frane , etc . Nu cred ca o masina vanduta de un samsar oarecare se va putea compara din acest punct de vedere . Oricum vor fi amatori si pentru una si pentru alta din variante ...
Nu uitati ca fraieri se nasc in fiecare zi , trebuie sa ai rabdare sa-i intalnesti ! |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:00 |