Montare Servo pe R11 - Modificari visate de mult, Tema pentru acasa
![]() ![]() ![]() |
Montare Servo pe R11 - Modificari visate de mult, Tema pentru acasa
Aleks |
![]()
|
||
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.905 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ideal ar fi sa vezi daca pe modelul asta de masina a existat optiunea respectiva si dupa aia sa si gasesti o masina cu servo si sa iei toate elementele. Cam complicat si costisitor, dat fiind ca se schimba caseta de directie, probabil difera si coloana de volan, bieletele de directie, trebuie pusa o pompa (motorul are prinderile prevazute, dar ai loc in compartimentul motor pentru pompa?).
Incearca, daca chiar vrei si ai timpul si nervii necesari, sa vezi daca merg elemente de Dacia Solenza. Si mai ales, fa modificarea asta intr-un servive autorizat, sa fii sigur de lucrare. Bafta |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Mersi, b06fcn ! Stiam ca n-ai inima sa ma lasi fara raspuns !
Pai da, s-au facut cu servo la optional, din a doua jumatate a lui '86. Si loc in compartimentul motor este berechet. Si exact unde trebuie, adica in dreapta, linga alternator & other, numai bine pentru pompa de servo ![]() Cit despre caseta, logic ... se schimba. Da' nu-s sigur de coloana si bielete. Cred ca-s identice ... Oi vedea ... Da' de ce zici ca-mi trebe nervi si chestii ? Mai degraba imi trebuie bani ![]() Si da, ideal ar fi sa "dau" de una cu servo si sa-i inhatz tot sistemu' ... Da' asta ar fi noroc chior si nu prea cred ca am eu produsul respectiv ... Mersi si pentru urare. Sa fie ! P.S. Oricum, am de gind sa-i schimb total fata la anul, de la tapiterie la jenti. Pe scurt, o fac djudjuk. Ma gindesc ca peste 10 ani pot s-o vind cu citeva zeci de mii de euro, ca masina de epoca de lux ! |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:23 |