Idee de sistem audio in masina
![]() ![]() ![]() |
Idee de sistem audio in masina
alinakes |
![]()
|
||
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
|
||
--------------------
X
X
- X
X
|
|||
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
da'... am si io o intrebare... cam cum virezi cu masina asta??
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eh si tu acuma , mai vrei si volan la banii astia !
![]() Am vazut si eu ca nu are volan montat , desi s-au chinuit sa mute pedalele in centru , asa in poze parca s-ar vedea ca axul volanului este adus acolo , poate o fi demontabil gen F1 ! Masina au facut-o doar pentru expozitii ! Ideea e extrema ! Mie mi s-a parut interesant faptul ca prezinta procesul ( poze si explicatii ) si ca poti afla diferite chestii din tot procesul ala ! |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alinakes @ 4 Oct 2006, 15:12) Adaug un link cu o idee de sistem audio in masina ! http://www.alpine-usa.com/en/fun/P-Lot/Cor...es/06-Sinster6/ si apoi click pe Install Photos ! La inceput e putin plictisitor dar sunt etapele pregatitoare. LE. In pagina principala la Finish Photo Gallery vedeti produsul final , adica exact cum a iesit masina dupa intreg procesul ala prezentat in fotografii. PS. Nu va fie frica sa dati Install photo - nu se instaleaza nimic ( virus , etc. ). completare: " install photos " - se refera la fotografiile din timpul instalarii sistemului audio |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
CiprianM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 06 ![]() |
Are un filmulet de prezentare.. acolo explica ce e cu.....sistemul de directie... care exista si este functional..... functiile volanului fiind preluate de un buton rotativ gen 'volume control'.
'Masina' mai are cateva inovatiii: de ex nu are un 'head unit' iar toate gadget-urile din masina sunt controlate cu noua inventie Alpine VehicleHub Pro. Super tehnologie..... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008, 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:13 |