Cum va puteti recupera mai repede permisul auto, Cum va puteti recupera mai repede permis
![]() ![]() ![]() |
Cum va puteti recupera mai repede permisul auto, Cum va puteti recupera mai repede permis
nikagenu21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
li 1986
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
WRONG! Mi-au suspendat mie permisul pt. 90 de zile pt. ca am mers cu nr. rosii expirate, deci, cu masina neinmatriculata. Nu s-a putut face nimic! Mi-a raspuns personal la o sesizare Dra. Dragomir de la BPR prin care imi comunica faptul ca nu toate suspendarile de permis pe o durata de 90 de zile sunt reduse la 30 de zile cu cursul acela de siguranta, facand referire clara la un articol din codul rutier - nu mai stiu exact care - dar pe care l-am consultat si avea dreptate! Asa ca mai bine cascati ochii bine decat sa ajungeti cu permisul suspendat!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Hai ca unui prieten i l-au suspendat intre 3 luni si 2 ani, pentru alcool. El ce trebuie sa faca ? Nu mai stiu acum cat i l-au suspendat exact, dar sigur peste 3 luni.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(colombina29 @ 3 Oct 2006, 14:06) WRONG! Mi-au suspendat mie permisul pt. 90 de zile pt. ca am mers cu nr. rosii expirate, deci, cu masina neinmatriculata. Nu s-a putut face nimic! Mi-a raspuns personal la o sesizare Dra. Dragomir de la BPR prin care imi comunica faptul ca nu toate suspendarile de permis pe o durata de 90 de zile sunt reduse la 30 de zile cu cursul acela de siguranta, facand referire clara la un articol din codul rutier - nu mai stiu exact care - dar pe care l-am consultat si avea dreptate! Asa ca mai bine cascati ochii bine decat sa ajungeti cu permisul suspendat! Banuiesc ca nu ti-au facut dosar penal ? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 Oct 2006, 18:38) Hai ca unui prieten i l-au suspendat intre 3 luni si 2 ani, pentru alcool. El ce trebuie sa faca ? Nu mai stiu acum cat i l-au suspendat exact, dar sigur peste 3 luni. Eu unul nu am auzit de suspendare pe mai mult de 90 de zile. Peste 90 de zile se numeste ridicarea dreptului de circulatie pe drumuri publice parca si inseamna ca ai ramas fara carnet definitiv. In cazul asta mai faci o data scoala. |
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Eu am avut un unchi care a avut un accident cu vatamari corporale, spitalizare, proces, despagubiri, si i-au luat permisul de tot, nu suspendat.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Rapsodie
- SB -xx-xxx
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Din fericire nu mi-a facut dosar penal, am scapat cu amenda si cu 3 luni de rulaj terestru.
Acolo, la politie, era unu care avusese permisul SUSPENDAT 6 luni. A platit o amenda si i l-a dat inapoi. Habar n-avem noi cate surprize ne rezerva politaii care nu sunt scrise in regulament, dar care figureaza la ei in diverse "reglementari"! Uha! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
djcrazy_alex |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 1 Joined: 29 October 06 ![]() |
QUOTE(Xplode @ 4 Oct 2006, 11:40) Eu unul nu am auzit de suspendare pe mai mult de 90 de zile. Peste 90 de zile se numeste ridicarea dreptului de circulatie pe drumuri publice parca si inseamna ca ai ramas fara carnet definitiv. In cazul asta mai faci o data scoala. daca mi-au facut dosar penal ca am condus fara permis, ma rog il aveam suspendat, si sub influenta bauturilor alcoolice ce pedeapsa imi vor da oare? are cineva idee? |
--------------------
dacia
1300
barlina, 1975
- B 45 UUU
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa speram una cat mai mare.... Ceea ce ai facut se numeste inconstienta, teribilism, nepasare fata de altii. Sper sa nu dau peste unii ca tine pe drum.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:37 |