Verificare Valabilitate ITP, RCA
![]() ![]() ![]() |
Verificare Valabilitate ITP, RCA
KTC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|||
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Am vorbit pana la urma cu cel care a facut ITP-ul si mi-a spus ca a fost facut pe naspa, spaga+talon si gata itp-ul fara sa-si miste masina din fata blocului.
Deci ideea de fals e undeva pe la 90 %. Dar nu inteleg cum de figurez in baza lor de date cu itp-ul facut pe data de 18.09.2006 Prima oara plecasem in ideea ca-mi obtin dovada pentru eliberarea talonului. Acolo un tip de treaba m-a ajutat sa-mi fac si autenticitate, modificari in CIV desi nu aveam programare. Nu tin minte sa fi cerut sa-mi faca si Inspectia Tehnica. Inca sunt nedumerit si nu stiu ce sa fac. Pana la urma poate scriu un mail catre Rar sa-mi verifice ITP-ul si dupa alte criterii, nu numai dupa seria Cartii de Identitate. Si daca tot sunt in baza lor de data poate cer un duplicat dua ITP ![]() A mai patit cineva asa ceva, sau stiti cumva cum se procedeaza la eliberarea unui duplicat dupa verificarea tehnica periodica ? This post has been edited by KTC: 27 Sep 2006, 09:18 |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
E ceva ce nu inteleg in ce spui tu. Deci esti in sectia de politie si arati un act fals si functionarul doar iti zice ca e fals? Iti zice "du-te, tata, linistit pe strada cu actul fals si vino inapoi cind oi avea unul bun"? Atit?! Si iei actul fals si pleci linistit de-acolo? Pai, daca era fals, nu te lua la intrebari? Ceva nu e logic.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
KTC |
![]()
|
Chiar nici eu nu inteleg de ce am scapat asa de usor. Ma asteptam sa ma retina pentru uz de fals. Probabil stia ca eu sunt cel care cumpara masina si ca itp-ul a fost facut de fostul propietar deci eu nu aveam nici o vina.
A mai patit-o un prieten, tot la fel i-a zis nenea ala ca e fals dar tipu` a fost mai tare in gura si pana la urma i-au facut actele. Avea si de ce sa fie, stia ca e 100 valabil si facut pe bune. Acum nu inteleg de ce figurez in baza de date cu itp-ul facut de pe data de 18.09.2006 Pana la urma o sa dau un telefon si o sa cer sa-mi verifice dupa seria sasiului, poate este o greseala. |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Am sunat la RAR, am verificat dupa seria de sasiu si surpirza, NU EXISTA. ![]() Pana la urma ramane sa o fac pe bune si sa circul mai nevazut o saptamana doua. Cei care va stiti cu probleme nu ar strica sa verificati pe rarom.ro Nu mai apelati la intermediari sau cunostinte ... va alegeti doar cu falsuri. This post has been edited by KTC: 28 Sep 2006, 13:09 |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Eu mi-am incheiat rca-ul pe 1 iulie anul trecut la rca-ieftin.ro
Pe asigurare apare doar seria de sasiu masina urmand sa o ridic in ziua aia. Si din cate constat eu nu apare in baza de date CSA. :| ![]() Sa ma panichez? This post has been edited by BioHazarD: 4 Jan 2009, 21:46 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |