Senzori parcare, Precablaj?
![]() ![]() ![]() |
Senzori parcare, Precablaj?
PVF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 31 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP
- B 16 PVF Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
|
|||
kekemes |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 27 March 06 ![]() |
nu stiu inca, saptamana viitoare vine si raspund...
|
-------------------- Renault Clio III 2006 Dynamique 1.4 16V, bleu gri, senzor parcare, climatronic, mp3, jante aliaj, FR
|
|
fade2black |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 21 June 06 ![]() |
In orice caz, conform manualului nu are display pentru aceasta functie. Doar avertizare sonora si buton de dezactivare a functiei.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006, dCi
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sistemul de asistenta la parcare nu afiseaza nimic nicaieri. doar piuie. despre precablaj nu stiu, ca avnd sistemul evident ca am si cablurile.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai daca decat piuie e cam nasol. macar un mic display ca sa vezi si tu ce lovesti sa stii de ce te feresti....
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
ce lovesti nu cred ca o sa vezi, in mod normal pe display iti afiseaza doar distanta pana la obstacol, nu-ti zice ca e pisica sau caine
![]() sau poate vrei sa-ti pui un webcam? |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
in afara de distanta iti mai afiseaza si directia in care e obstacolul, dreapta, stanga, sau centru, asa ca e un mic ajutor.
|
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
tgutan |
![]()
|
![]() Hardcore to the bone! Group: Members Posts: 68 Joined: 22 January 09 From: Sibiu ![]() |
Exista la Grandevero niste senzori cu VFD, super misto. Dar, nu am schema de cablaj de la clio. Ar trebui conectati la becul de marche-arriere pentru senzorii spate. Pentru aia de montat in fata, exista mai multe posibilitati... inca studiez.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 2007 / Grand Scenic III Bose 2011
.
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Si daca iti arata display-ul ca obstacolul e in stanga sau in dreapta cu ce te incalzeste? Multe marci serioase pun senzori de parcare care numai piuie. Intr-adevar am vazut la un ML nou afisaj pe ecranul de navigatie.
Anyway, nu am nevoie sa fac jaloane cu spatele cu masina. Sensorii de parcare factory installed sunt tot ce imi trebuie si ce imi doresc. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Senzorii la clio doar piuie. Si are un buton de dezactivare pe bord jos, in dreptul genunchiului drept. Chestia cu afisarea dreapta stanga a obstacolului nu cred ca ajuta la nimic. La masina mea am camera care arata pe afisajul de la navigatie imagini din spate plus niste linii pe unde se va duce masina. Va spun sincer ca e mai mult fita, nu as mai da banii pe asa ceva. Piuitul e tot ce ai nevoie.
|
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
Daca nu exista din fabrica montat sistemul, se poate monta foarte simplu. In functie de cati bani dispui exista pe piata o multime de modele, cu avertizare sonora, cu afisaj electronic pentru a vedea distanta pana la obstacol, pozitia acestuia fata de masina si chiar cu camera video. Datele de la senzori sunt afisate pe displayul unei oglinzi suprapusa peste cea a autoturismului sau in functie de varianta aleasa pe display pozitionat pe bordul masinii sau in parasolarul de la sofer (varianta cu camera video). Daca e din fabrica e numai un zgomot acustic. Fiecare decide ce varianta il avantajeaza. Este usor de montat avand in kit tot ce ai nevoie. Atentie daca masina este in garantie ca pierzi garantia pe partea electrica daca nu e montata in service agreat de renault. Mult succes.
Daca chiar vrei sa incerci singur uite aici http://www.daciaclub.ro/Montare-senzori-de...are-t52952.html mai detaliat pentru ati usura munca. This post has been edited by G L G: 2 Feb 2009, 11:39 |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
tetelu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 May 07 From: Galati ![]() |
Eu mi-am luat din METRO senzori cu afisaj in oglinda. I-am instalat tot eu (in 2 ore n-ai ce face, cu tot cu berea).
Am fost dupa asta pe la service (revizie, schimbat volan, schimbat bloc lumini) dar n-au zis nimic de garantie |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:16 |