Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Am un renault 25, Ma intereseaza o recarosare ptr un R25

adigeu
post 15 Sep 2006, 09:05
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut baieti ! As vrea sa stiu daca aveti idee cat costa afara ( Franta , Germania ) un R25 full option ( fabr. 90 - 91 , full electric :geamuri , inchidere , scaune , oglinzi , aer conditionat , tapiterie piele , computer bord , motor 2000 cmc , diesel, chiar si benzina , etc. Ma intereseaza pentru recarosare . Daca va ocupati careva de asa ceva dati-mi de stire . Multumesc !

--------------------
renault megane II sedan 2007 Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 15 Sep 2006, 09:31
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

uitat-te pe www.mobile.de

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Marty
post 15 Sep 2006, 13:10
Post #3

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Un 25 bun, te duce in maxim 1000 de euro. DAR! Ai habar ce inseamna recarosare? nedumerire.gif
Hai sa-ti spun:

- trebuie sa gasesti masina si sa-i iei seria de la sasiu
- te duci frumos la RAR, spui ca vrei sa faci recarosare si ei iti dau o fituica din care reiese ca se poate face/nu se poate face recarosarea
- cu fituica aia te duci la vama si importi masina
- masina (din import), trebuie sa fie CHEALA, doar tabla si vopsea
- motorul, rotile, puntile, geamurile, interiorul complet, toate trebuie sa fie alaturi, pe platforma
- ajungi frumos la Romanica, si te apuci de demontat de pe una si montat pe alta
ATENTIE: CIND TE DUCI LA RAR PENTRU OMOLOGARE, PE NOUA CAROSERIE TREBUIE SA FIE MONTAT MOTORUL CARE E TRECUT IN CARTEA DE IDENTITATE!!!!

Daca te apuca dracii si vii cu masina pe roti in tara, platesti taxe vamale ca pentu masina intreaga dar nu vei avea voie s-o importi fara aviz de la RAR. Daca te apuca dracii si crezi ca scapi dind o spaga la vama ca sa inchida ochii si sa nu platesti taxe vamale, ti-ai luat teapa, pentru ca nu ai vama facuta la caroserie, deci nu poti face recarosarea. smile.gif
Bafta!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
nik01
post 31 May 2007, 07:11
Post #4

Membru

recarosare m-ar interesa si pe mine
acum daca am intrat in comunitate s-a schimbat ceva?
macar sa putem face vama la bucuresti
stie cineva ceva?

--------------------
renault 25GTX - B25SHS 1987
+
cj98czh
post 31 May 2007, 07:37
Post #5

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Pai daca este adevarat zvonurile conform careia taxa de prima inmatriculare pt. NonEuro scade la jumatate adica de la 5918.61 euro scade la 2959 ....deci aproape ca merita sa o aduci si sa o inmatriculezi...cu carosare tot nu iesi cu mult mai ieftin, pt. ca ai masina de cumparat, drum etc, etc...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Petry
post 31 May 2007, 11:17
Post #6

Membru autentic

From: Calafat Dolj

Fratilor ce aveti?Vama nu se mai plateste de cand am intrat in C.E.Mai aveti putina rabdare pana in 2008, pentru ca taxa de prima inmatriculare va scade drastic,mai ales la masinile vechi si cu motor mare .Va spune cineva in conostinta de cauza.
Sa auzim de bine.

--------------------
Renault 25 TX - DJ06XMJ 1989 Injectie 120CP
+
nik01
post 31 May 2007, 14:13
Post #7

Membru

multumesc pt raspuns,o sa am rabdare fiindca imi place reno25si asta o sa am in continuare dar ma disperat a mea
mia cazut cutia automata prima oara,dupa 5 luni de la reparatie mi sa rupt suportul de cutie care a fost minarit de mecanici,garantie am avut 3 luni
am sudat ceva la toba mica si "meseriasul "nu a apreciat cit de lunga sa fie teava care tot el a a schimbato si a puso mai scurta si acum face ca toti dracii,se misca motorul din tampoane si mai bate si toba asa ca alti bani
un lucru e clar pt mine,unde se lucreaza in tara dumnezeu cu mila oricit banii ai da
vreau recarosare fiindca motorul merge f bine,cred eu ca la menajat cutia automata ,are viata ,nu scoate fum de nici o culoare,nu am problemele altora prezenti pe forum si una peste alta ma si lovit unu cu o dacie 1300 asa ca ma scarpin de niste bani so fac pe banii mei pina cind mii da asiguratorul vinovatului inapoi
asa ca vreau masina care nu a rulat in tara si nici nu a suportat reparatii pe aici cu motorul meu

--------------------
renault 25GTX - B25SHS 1987
+
horriblex
post 17 Oct 2007, 17:47
Post #8

Membru incepator

mi am luat acu 1 luna unul cu 700 euro din Olanda!nu are piele in rest full!are cutie automata, geamuri electrice, scaune electrice, AC, alarma,oglinzi electrice, jenti aluminiu, trapa electrica,cruise control, computer de bord si inchidere centralizata!are 134.000 km si merge foarte bine!

--------------------
Renault 25 1991 TXE
+
fan_skyline
post 9 Apr 2008, 12:39
Post #9

Membru incepator

sant interesat de un reno 25 cu aer conditionat functionabil..neinmatriculat ..il vreau pt piese...fan_skyline@yahoo.com 0724776633

--------------------
renault 25 renault 25 - b59pea 1987/turbo diesel
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th August 2025 - 04:04
Dacia