Cartonas rosu la volan
![]() ![]() ![]() |
Cartonas rosu la volan
Racky |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Mi se pare o idee buna, ca si concept, dar juristul din mine sta si se gandeste daca se va face ceva dupa ce vor ajunge acele dovezi la Politie. Parca vad o sleahta de avocati de jmekeri care vor contesta in instanta aceste PV-uri date pe baza unor poze facute de alti participanti la trafic, pe modelul celor care il apara pe nenorocitul ala cu Cayenne-ul, zicand ca nu avea mai mult de 40 la ora...
Plus ca militia nu va face nimic, zicand ca nu are baza legala...si lucrurile vor continua la fel, cu handicapati care se obstineaza sa blocheze intersectia si sa mai avanseze doi metri, desi prin acei doi metri pot trece masinile care au verde si care stau in intersectie ca sardelele din cauza unor dobitoci...Noroc ca am masina veche si cand sunt faze din astea si am verde, sunt in dreptul meu si vreau sa trec, ma bag cu tupeu...Exemplul cel mai elocvent este intersectia de la Opereta, la ore de varf... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
de pe forumul EVZ
"Brainstorm (g.....c@free.fr), 2006-08-30 23:06:54 Cand vad iresponsabilii criminali pe soselele romanesti ma gandesc ca texanii au dreptate.Ei sunt foarte prudentii in tot ceea ce fac pt ca stiu ca cel din fata este si el inarmat.Si politica de disuasiune merge. Avand o bazooka la bord i'as nimici pe bestiile astea care nu respecta absolut nimic. Cum politia nu'i acolo niciodata cand trebuie lasati'ne sa ne aparam;si sunt sigur ca va functiona." asa-i bine? ce sa ne mai complicam cu poze... direct cu bazooka ![]() a nu se intelege ca-i tin partea arabului cu tuareg... din partea mea sa putrezeasca in parnaie, dar ma deranjeaza conceptul din spatele aceste "campanii" - se pot face poze care sa arate masina pe rosu, cand de fapt a trecut regulamentar daca crapau trei anonimi, cate reactii mai aveam prin presa... This post has been edited by caktuss: 1 Sep 2006, 23:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca as sti ca se rezolva ceva mai ca as cumpara si eu o camera, dar din pacate pestele de la cap se impute asa ca atata timp cat Politia nu face o campanie agresiva de civilizare, sau legile nu sunt schimbate, pt a taia pofta de marlanie a romanului ....
|
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Daca nu politistii sunt primii care inchid ochii sau se uita in alta parte cand un S Class e parcat aiurea, atunci cine? O Dacie din 80 o tracteaza imediat. Sa fim seriosi, Politia e prima responsabila de starea traficului. Recunosc, situatia se schimba inspre bine dar cata lume cunoaseti care inca isi rezolva amenzile si carnetele prin negocieri? Eu multa.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Ceva trebuie facut, e inutil sa sa stam si sa ne plangem de mitocania altora si sa stam cu capul intre urechi.
Poate Cartonasul Rosu va fi un inceput, o incercare. Poate mai vin si alte idei. Masinile parcate aiurea pot fi usor fotografiate, in mers e mai greu sa le prinzi. Politia se lauda cu montarea camerelor de supraveghere in intersectii. Asta ar rezolva o parte a problemei si ar constitui si proba necesara pentru aplicarea sanctiunii cuvenite. In rest... rabdare si tutun, poate incet-incet se vor civiliza din ce in ce mai multi si vom avea un trafic mai sigur si mai decent. Asta desigur cu concursul neprecupetit al conducatorilor nostri care vor moderniza infrastructura, vor construi parcari noi, etc, etc |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Orice initiativa care atrage asupra ei atentia duce la dezbateri. Politia nu cred ca va putea face ceva cu acele poze sau filmulete facute de amatori, dar din dezbateri publice se va creea asupra politiei o presiune. Daca politia va aplica cu strictete noul cod rutier situatia se va schimba clar. Asta nu inseamna ca ii va educa pe acei mitocani, dar decat sa ramana fara permis o vor lasa si ei mai moale.
Eu conduc mult in ardeal si sincer nu am ce sa le reprosez politistilor de aici, dar din cate am citit pe forum si cat am condus prin bucuresti noul cod rutier e facut special pentru bucuresteni. |
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, nici in Constanta sau Pitesti nu e mult mai bine dpdv soferi smecheri, dar in Bucuresti chiar ca e cel mai rau.
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am reclamat la Politie ca dupa ce am claxonat un arab care mi-a luat fata, am fost urmarit, blocat in trafic si am avut asediata masina cu pumni si picioare! Politia mi-a raspuns ca l-au identificat si a recunoscut ca a avut un incident minor cu un alt sofer. Ma intreb cati euroi o fi incasat politistul pentru a cataloga acest act ca "incident minor"?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 08:48 |