URGENT! Probleme cu Clio. Rog neaparat Raspuns, URGENT
![]() ![]() ![]() |
URGENT! Probleme cu Clio. Rog neaparat Raspuns, URGENT
cipriano |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002, 1,4, 55W
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
1. cel mai proabil e defect.
2. termocupla defecta (deci nu mai merge ventilatorul - sau ventilatorul defect), aer in instalatie, garnitura de chiulasa ciupita, termostat defect (blocat pe inchis). 3. normal. |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Poate daca ne-ai spune si ce motor ai... Sau sa iti completezi semnatura cum face toata lumea.
La radiocasetofon afisajul lcd se aprinde cu intensitate mai slaba atunci cand sunt aprinse pozitiile, ia vezi daca se simte vreo diferenta cu pozitiile stinse si aprinse. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bușonul de la vasul de expansiune în ce stare este? Dacă: e spart, nu e, are supapa zăpăcită, fierbe urgent motorul, pentru că instalația de răcire nu mai este sub presiune, temperatura de fierbere scăzând de la ~115grdC (sub presiune) la ~100*grdC (depresurizat).
*Am scris ~100, pentru că nu știu exact la cât fierbe amestecul antigel/apă distilată la presiune atmosferică. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, verifica vasul de expansiune sa nu aibe ceva, vreo crapatura, capacul sa nu fie bine pus.. cine stie
Cat despre becurile din bord, cum spune cmandrei, e normal. bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
cipriano |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 August 06 From: Bucharest ![]() |
Motor: 1,4 k7j.
Acum ma duc sa ma uit la masina. Am sa verific vasul de expansiune. VA MULTUMESC. va voi tine la curent. |
--------------------
Renault
Clio
2002, 1,4, 55W
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |