Cum vi se par scaunele de la extreme?, confortul scaunelor la extreme
![]() ![]() ![]() |
Cum vi se par scaunele de la extreme?, confortul scaunelor la extreme
NightRider |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 12 April 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004 Extreme Renault Clio II Bicorp Extreme 1.5 DCI 80 cp, 2004 Negru |
|||
B-84-HWH |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 83 Joined: 11 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
nu am avut probleme de genul asta.In afara de faptul ca mi se par f inalte,chiar date jos la maxim,totul e super ok.A,si din cauza lipsei cotierei mi-am format prostul obicei de a sta aplecat usor spre dreapta,sprijinandu-ma in schimbator.La drum intins mai ales daca merg cu geamul deschis mai pot aparea neplaceri.In rest nimic... This post has been edited by B-84-HWH: 4 Aug 2006, 08:49 |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2004 Extreme 1,5 dci 82CP
- B-84-HWH
|
|
mbc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 1 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
suntb enervante intr-un fel: nu au reglaj lombar, care chiar e o necesitate (mi se pare curios la extreme, avand in vedere dotarile standard...); nu era nici macar pe lista de optionale...
|
--------------------
Renault / Dacia
Clio / NOVA GT si GTi
2005, 1.5dci / 1999
- B43HZK clio bicorp extreme 1.5 dci 80cp, mai 2005
|
|
MihaiS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 20 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt foarte multumit de ele. Nu am avut nevoie de reglaj lombar, s-au potrivit la fix. Excelente la drum intins.
|
--------------------
Renault Clio
Bicorp 1.5dCi 80CP
2005 - Extreme
|
|
MrPain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 24 September 04 From: Constanta ![]() |
Mie chiar imi plac super mult scaunele de la extreme.... ai dreptate reglajul lombar ar fi fost ceva...dar asta e.
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
Saint |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 8 June 05 From: Romania Bucuresti ![]() |
si eu sunt foarte multumit de ele.
dar daca exista acel reglaj lombar era si mai bine. |
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2005 1.4 16v Renault Clio II Bicorp, Pack Extreme, 1.4 16V 98cp, 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:31 |