Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Exista vrun oficial renault pe aici?

ncristi
post 24 Jul 2006, 16:28
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Dupa toata balacarela si timpul pierdut pe acest forum stau si ma intreb daca cineva de la renault (oficial) arunca vrun ochi p'aici sau nu...

Adica exista cineva care sa traga anumite invataminte sau nu (in afara de noi bineinteles)?

Daca nu ce ar trebui sa facem noi foumistii (masele adica smile.gif ) sa ne bage cineva in seama...sau pur si simplu ne limita la injuraturile noastre zilnice...

Poate ca ar trebui deschis un capitol care sa fie rezervat oficialilor RENAULT ROMANIA capitol in care sa-i injurma copios zilnic spre pacea noastra sufleteasca smile.gif .

Idei va rog...

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 24 Jul 2006, 17:03
Post #2

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

Renault si Dacia citesc forumurile regulat (salut baieti) dar nu se implica oficial deloc. Neoficial sunt persoane care ajuta cu sfaturi chiar utile.

Daca s-ar putea face mai mult, probabil ca da.

Cat despre injuraturi sti ca nu e locul de asa ceva. Toti avem supararile noastre si unele dintre cele mari cauzate de Renault Romania, dar trebuie sa ne facem dreptate si sa ii informam pe alti posesori intr-un mod civilizat si corect.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
cristirenault
post 24 Jul 2006, 21:15
Post #3

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

probabil ca exista "oficiali" Renault care citesc posturile dar le citesc ca lectura de seara care se uita peste noapte pentru ca nu se vede in servicii ce lacune exista in organizarea lor pe linie de servicii cu clientii si service... ca idee , puteti sa scrieti si la Renault Franta si la cei din ROmanica , nu veti obtine nimic , e ca si cum ati scrie lui Mos Craciun sau lui Dumnezeu... cunosc eu pe unul care s-a luptat cu Renault Franta si nu a obtinut nimic sau mai bine zis, vom trata cu seriozitate problema dumneavoastra si va vom informa de situatia acesteia .... nimic , s-a sfarsit prin frigider plin de carne la francezi care au raspuns ca nu inteleg "acele" cuvinte romanesti si le-a trimis baiatul si in franceza si in engleza ca sa nu mai fie dubii... nesimtirea unora dintre ei e platita cu banii nostri si asta nu-i face decat sa se simta bina si sa rada de noi... ce bine ar fi sa existe Dumnezeu...

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
AlexV
post 24 Jul 2006, 21:41
Post #4

Admin?

Group: Admin

dovada clara ca nu se rezolva nimic este scandalul bobinelor tip creion de la sagem. Desi a fost initiat in toata europa, renault in continuare livreaza masinile cu bobine sagem in loc sa schimbe furnizorul cu Beru de ex de care toata lumea e multumita.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
cristirenault
post 24 Jul 2006, 21:46
Post #5

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

pai atunci sa facem cumva sa-i atragem aici sa citeasca si ei ce simt oamenii despre serviciile Renault , pe forumul VAG s-a facut ceva de genul asta si dupa o pleiada de "complimente" s-au calmat forumistii si a inceput un dialog cat de cat constructiv, deci se poate...
Dar cred totusi ca oficialii Renault sunt la culcare la ora asta , si-au baut lapticul si somnic ca maine mai fraieresc cativa cu serviciile lor beton in materie de garantie si service... pacat de masini ca sunt bunicele per global , ma refer la Renault desigur biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
Turkish
post 31 Jul 2006, 20:08
Post #6

Membru autentic

oficialii reno don't give a fck

calculele sunt simple si vizeaza rentabilitatea.

atat

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
Solon
post 1 Aug 2006, 08:02
Post #7

Membru autentic

Hellcat poate fi considerat "oficial"? biggrin.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
claus
post 1 Aug 2006, 08:35
Post #8

private spice

hai, frate.. iar incepeti cu chestii d-astea? cu oficiali, si tot asa?
nu v-ati plictisit ?

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:50
Dacia