"Trage" stanga doar la viteza mare, Steering Torque
![]() ![]() ![]() |
"Trage" stanga doar la viteza mare, Steering Torque
ess1902 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
|
||
-------------------- clio symbol dci 1.5 ,65 cp ,expression, 2003
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
presiune inegala in roti ? roti neechilibrate (plumbii aia pe janta) ? cauciuc mai tocit pe-o parte ? roata putin infranata
![]() This post has been edited by cristib: 17 Jul 2006, 07:59 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
De "steering torque" nici nu poat fi vorba, nu stiu cine ti-a zis asa ceva. Apare numai la masinile cu cuplu foarte mare.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
ess1902 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 6 September 04 From: Iasi ![]() |
Eu banuiesc de unde ar fi...dar vreau sa va intreb daca ati mai patit practic asa ceva ..si anume, de la anumite jocuri care s-au facut ori in pivot (sanse mai mici ), ori de la bucsele de prindere a bratului inferior de sasiu. (la mana nu mi se pare ca ar fi vreun joc la roata..dar ...) Mentionez ca rotile sunt echilibrate/presiunea cf manualului. Ceea ce ma intriga insa este de ce apare doar la viteze mari (respectiv la accelerari puternice in treapta a 4-a si a 5-a ..iar la viteze mici masina isi pastreaza traiectoria
|
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
Incearca sa inversezi rotile din fata si vezi ce se intampla.
Eu am patit ceva asemanator la prima masina : tragea stanga. Dupa ce am reglat presiunea echilbrat rotile, facut geometria, (iar la service ai spus ca suspensiile erau OK), nu am observat nici o imbunatatire... Asa ca am inversat rotile si s-a rezolvat: nu mai tragea stanga!!!.... in schimb tragea dreapta ![]() Asa ca eu banuiesc ca nu era nimic legat de pivoti bucse bascule sau alte alea ci probabil de o janta sau cauciuc. Problema s-a rezolvat f. simplu atunci cand am schimbat masina.... |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
asta mi se intampla si mie de vre0 luna incoa si stiu de unde e.
ultima oara cand am fost la service mi au spus ca bieletele sunt cam duse... si sa mai merg vreo 3 000 max cu ele... de aici e sigur treaba... cel putin asa cred eu |
--------------------
renault
clio
1.5 65cp 2005
- B - xx -xxx clio 1.5dci 65cp
|
|
ess1902 |
![]()
|
Am rezolvat problema! Din fericire nu era nimic din suspensie, ci din cauza ca aveam pe dreapta un cauciun nou (rezerva) si pe stanga unul care a parcurs aproape 60 000 km. Se pare ce diferenta de greutate intre cele 2
![]() ![]() |
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
nu era de la diferenta de greutate ci de la diferenta de uzura , respectiv diametru , se comporta exact ca si cum ai avea roata mai moale pe stanga...e firesc sa traga numai la viteze mai mari de cca 100km/h ...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
1998 2.0 16v
- RO 007 EUM sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 01:01 |