Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mondial de l'Automobile 2006, Salonul auto de la Paris 2006

AlexV
post 13 Jul 2006, 18:03
Post #1

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

In perioada 30 septembrie - 15 octombrie are loc cel mai important eveniment automobilistic al anului. Salonul Automobilistic de la Paris.

Salonul se organizeaza in incinta spatiului expozitional Paris Expo situal in Porte de Versailles.
mondial_de_automobile.jpg ( Size: 259.99k ) Number of downloads: 10

In 2004 am facut o excursie la acest salon si poate sunt oameni interesati sa mearga anul asta acolo.

Noi am stat la hotelul Formula 1 (FORMULE 1 Paris Porte de Châtillon) care se afla in apropierea salonului.
FORMULE_1_Paris_Porte_de_Chatillon.jpg ( Size: 303.57k ) Number of downloads: 6

Anul asta camera costa 41 de euro. In camera pot sta pana la 3 persoane, pretul fiind acelasi si pentru o singura persoana. Camerele sunt ok, curate si intretinute. WC-ul si dusul se afla pe culoar, dar si astea sunt cu autocuratare si nu sunt nici un fel de probleme.
Langa acest hotel se afla un cimitir (faceti si voi abstractie) si o parcare supraetajata unde sa va lasati masina. Se poate plati cartela pentru mai multe zile si nu e scumpa. E mult mai ieftin decat o amenda.

Distanta de la hotel la salon o puteti vedea in poza urmatoare. Este de preferat sa luati autobuzul si sa lasati masina la hotel.
hotel_si_expo.jpg ( Size: 348.25k ) Number of downloads: 15

Biletul in 2004 a fost 10 euro, iar anul asta este 12 euro. Copii sub 10 ani intra gratis.
Va trebuie cel putin 2 zile sa va plimbati un pic prin salon si nu o sa apucati sa il vedeti pe tot. Aparat de fotografiat, neaparat. Nu cu film. Digital si cu cat mai multe carduri si acumulatori. Aveti ce poza.
In materie de fete sa nu va asteptati la ceva spectaculos, alea frumoase stau prin parfumerii si body shop-uri biggrin.gif.

Hotelul este situat intr-o zona din care ajungeti foarte usor sa vedeti Arcul de triumf, Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame si eventual Luvru (daca va plictisiti in Paris, nu aveti decat). Intrarea e tot in jur de 10 - 12 euro.
Desi e cam departe nu ratati Place Piggale si Bulevardul Clichy.

Poze din 2004 puteti gasi in galeria Paris Expo 2004
iar poze din europa aici.

Have a nice trip, si poate ne vedem pe acolo. Cu putin noroc smile.gif .

Attached thumbnail(s)
harta_paris_centru.jpg ( Size: 355.94k ) Number of downloads: 5

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fanu
post 13 Jul 2006, 20:25
Post #2

Membru

Group: Members

E super, am fost in 2000 si 2002 (cu masina) si in 2004 (cu Air France). Din fericire pt. mine, am unde sta moka in Paris. Merita vizitat, pentru cine a vazut doar SIAB, nu merita nici macar sa te gandesti la comparatie.
Sper sa pot merge si anul asta, dar cred ca tot cu avionul.

--------------------
Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
+
AlexV
post 14 Jul 2006, 10:06
Post #3

Admin?

Group: Admin

Cat te-a costat biletul de avion?

Cu siabu ai dreptate, de asta nici eu n-am facut nici o referire, pur si simplu nu poti sa le compari din pacate.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Fanu
post 16 Jul 2006, 13:56
Post #4

Membru

Group: Members

350 EUR cu intoarcere in weekend.
Fr-Ai(e)r France.

--------------------
Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 16:31
Dacia