tun de bass, am nevoie de carcasa
![]() ![]() ![]() |
tun de bass, am nevoie de carcasa
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Placaj? Eventual invelit cu mocheta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cum indoi tu PAL-ul frate?
__________ Cilindrul ala il faci din PFL (chestia d-aia care se pune in spatele corpurilor). Il indoi usor sa nu se fisureze si il prinzi la capete cu holtzshuruburi de o bucata ingusta din PAL care o pui pe interior. Iei alta bucata de PFL, o mulezi peste cilindrul existent si o prinzi la capete la 180 de grade fata de imbinarea cilindrului din interior. Mai faci figura asta cu inca 2 bucati... in total sa ai 4 straturi de PFL. tub5tz.gif Sus si jos inchizi cilindrul obtinut cu niste discuri din PAL decupate cu fierastraul pendular. Intr-unul din discuri dai gaura de bass-reflex. Ce rezulta invelesti in mocheta pe care o lipesti cu prenadez. Mocheta sa fie doar tesatura, speciala pt masini... nu din cea pt utilizare in constructii, ca e groasa si n-o poti mula peste tub. Bafta! This post has been edited by vis-a-vis: 9 Jul 2006, 09:15 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
multumesc mult pentru ajutor.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca vrei, iti vind eu un tub (carcasa) Blaupunkt de 10" (25 cm.) cu tot cu accesorii.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
incinta o poti face din mdf (putin probabil sa iasa tub) sau din fibra de sticla (la fel de putin probabil sa iasa tub).
cel mai bine e sa iti iei incinta de-a gata. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Iei o teava de la aia care pun gaze si ai rezolvat-o
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
La magazinele de specialitate gasesti carcasa deja facuta si cred ca e pe undeva pe la 100roni, nu cred ca merita efortul sa-ti confectionezi una singur.
This post has been edited by marafetu_80: 10 Jul 2006, 05:45 |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
florinfty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 17 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- Folie Autorizata Llumar!
Florian 0724.00.67.44 YM - florinfty |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
150 RON
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 9 Jul 2006, 02:38) poate te intereseaza acest subwoofer Kenwood la 250 ron dan 0722628145 Attached thumbnail(s) DSCF0235.JPG ( Size: 128.74k ) Number of downloads: 934 |
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bun tub de bass este cel cilindric. Vezi ca se gasesc la magazinele cu audio si eventual vorbeste cu baiatu de unde te duci sa fie si cat de cat la dimensiunea potrivita puterii difuzorului tau
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Marty |
![]()
|
Ma scuzati ca intervin, domnu' cunoaste si tuburi patrate? NU de alta da' eu nu cunosc decit tuburi cilindrice.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de ce neaparat cilindric? eu am vazut niste incinte gen trapez care erau foarte bine proiectate si sunetul era de o claritate buna! iti iei ce te avantajeaza si la spatiu si la difuzor/oare
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru cei care tot isi dau cu parerea in necunostinta de cauza recomand programul si documentatia aferenta: http://www.ht-audio.com/bassbox.htm
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea, io nu stiu engleza dar in romaneasca mea precara as adresa o intrebare.
Cum se defineste claritatea aia de frecvente joase, cum sa fie cutia ca sa se auda basu' cel mai clar? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In nici un caz ca aici:
QUOTE(Daedalus @ 19 Jul 2006, 15:56) si eventual vorbeste cu baiatu de unde te duci sa fie si cat de cat la dimensiunea potrivita puterii difuzorului tau QUOTE(CataNOS @ 10 Jul 2006, 00:02) din fibra de sticla (la fel de putin probabil sa iasa tub).cel mai bine e sa iti iei incinta de-a gata. QUOTE(marafetu_80 @ 10 Jul 2006, 06:43) La magazinele de specialitate gasesti carcasa deja facuta .. nu cred ca merita efortul sa-ti confectionezi una singur. This post has been edited by IRONICK: 19 Jul 2006, 17:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE daca stratul de fibra e destul de gros, acestea sunt cea mai buna optiune in ceea ce priveste incinta. Da intr-adevar incintele confectionate din fibra de sticla+mdf sunt destul de des intalnite in competitii car audio, dar aceste incinte in interior sunt acoperite cu mai multe straturi de dinamat.... altfel suna prost. Iar nu inteleg de ce vrei neaparat tub, care este cea mai proasta incinta din toate punctele de vedere. Fa o incinta bassreflex din MDF si o sa fii mult mai multumit, si nici nu o sa ocupe asa de mult spatiu ca un tub sa nu mai vorbim de faptul ca se fixeaza mai usor. |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pentru a avea un sunet bun, mai ales la frecventele joase, cea mai perfecta incinta acustica trebuie sa fie de forma tronconica, pentru a comprima progresiv difuzorul.
boxers7.jpg Pentru a nu ocupa acest spatiu imens se poate contorsiona acest troncon sub forma unei cochilii de melc. This post has been edited by vis-a-vis: 19 Jul 2006, 18:31 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kurupt |
![]()
|
Aici vorbim despre difuzoare de bass facute special pt masina, recomand sa studiati recomandarile fiecarui producator pe internet sa vedeti ce incinte recomanda ei pt difurile lor. Iar daca v-a uitati bine incinte cilindrice vezi numai la firme mai slabe de gen MNC, SAL, Magnat, MAC si rar la firme mai bunicele cum ar fi DLS, JBL, Infinity. Dar niciodata nu o sa vezi tuburi la o firma care tine la calitate si la renume: Hertz, JL Audio, GZ, Focal, Digital Designs, Rockford Fosgate, Kicker, Atomic....
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai sa copiez o cutie de la un producator consacrat, stiu si eu.
Dar cine poate explica de ce au acele forme? Asta e mai greu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
are si el putina dreptate
important e ca materialul sa nu vibreze oricare ar fi el am vazut subwoofer din ciment...bine nu pe masina ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
C@talin |
![]()
|
multumesc de ideile vostre o sa vad , sefu_alx am un amic cu o dacie care are subwoofer din butoi de varza mai mic,am lesinat de ras
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kurupt |
![]()
|
QUOTE Pai sa copiez o cutie de la un producator consacrat, stiu si eu. Dar cine poate explica de ce au acele forme? Asta e mai greu Pai tu trebuie sa cauti exact pt modelul tau de difuzor o incinta recomandata de producator, si sa le respecti acele recomandari cand le construiesti. Forma? Sunt multe forme de suburi, mai lungi, mai scurte mai mari mai mici asta depinde de parametri difuzorului respectiv, si de persoana cine le construieste adica de scopul urmarit SQ sau SPL sau un compromis intre cele doua, cum spunea si IRONICK de parametrii Thiele-Small. Nu e chiar asa de greu ![]() |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
IRONICK, omul vrea sa cumpere o incinta pentru un difuzor. Daca vrea sa isi cumpere din incintele care se gasesc pe piata libera, eu i-am facut o recomandare la modul general, nu e cine stie ce, dar nu e chiar nimic. Am vorbit dintr-o oarecare experienta proprie, pentru ca am vazut difuzor de 300W RMS intr-o incinta trapezoidala, mica in dimensiuni care se auzea de 2 ori mai prost decat Subwoofer-ul meu de 125RMS. Plus de asta nu reda frecvente joase, deci si un afon isi dadea seama cu usurinta de diferenta. Nu sunt de specialitate si d-aia nu ma bag mai mult de atat, iar de construit... pentru cineva care nu prea are habar, nu as recomanda deloc, sincer nici eu nu mi-as face pentru mine, insa corecteaza-ma daca nu am dreptate, nu ma da exemplu prost.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Fratzica |
![]()
|
ironick in loc sa vorbesti la misto, ai putea da niste sfaturi concrete. Arata-ne ca esti chiar asa de cunoscator. Nu imi place tonul pe care vorbesti, si voi actiona in consecinta daca continui in felul acesta. Initiatorul topicului vrea idei concrete, nu bascalie.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:10 |