SAFRANE, Club
![]() ![]() ![]() |
SAFRANE, Club
MDD |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Attached thumbnail(s) saf_papillon.jpg ( Size: 42.28k ) Number of downloads: 2560 saf_uri.JPG ( Size: 62.96k ) Number of downloads: 2437 |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|||
paco |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 June 06 ![]() |
Vad ca nu se misca nimic. Cand imi iau Safrane, intru si eu in joc...
![]() |
--------------------
Renault
25
- B 14 VJL
TDX, 1991
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Bravo Paco, vad ca avand R25 stii despre ce e vorba....dar sa stii ca baietii din Franta sunt impreuna si cu cei cu 25...ii dam drumul asa !
|
--------------------
Renault
|
|
paco |
![]()
|
Da, cunosc forumul comun al lui Bertrand, in care Safrane si R 25 sunt impreuna. E si firesc, Safrane e fiul lui 25...
Eu am un R25 f fain, luat de curand, dar incep sa descopar ca-mi place si Safran-ul, care are o linie eleganta, desi nu sare in ochi, ca modelele actuale. |
--------------------
Renault
25
- B 14 VJL
TDX, 1991
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.914 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Daca se potolesc baietii astia cu taxele, Safrane scrie pe mine, am avut vreo doua pe mana si am ramas "addicted"...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
paco |
![]()
|
Se vor potoli ei cu taxele, au aberat destul, dar nu le va merge.
Cum merge Safrane-ul, ca si eu vreau sa sper...? Am auzit ca suspensia nu e asa de confortabila ca la R25... |
--------------------
Renault
25
- B 14 VJL
TDX, 1991
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.914 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Intr-adevar, este mult mai confortabila... nu am crezut ca exista asa ceva, nu simti nimic in masina aia...parca plutesti...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
paco |
![]()
|
Eu inteleg ca tu spui ca Safrane e mai confortabila decat R25. Dimpotriva, eu auzisem pe dos, ca cea veche e mai confortabila, datorita suspensiei mai elaborate. Tu cu ce ai comparat Safrane-ul?
|
--------------------
Renault
25
- B 14 VJL
TDX, 1991
|
|
MDD |
![]()
|
Nu inteleg ce comparati voi, dar cum sa fie mai elaborata suspensia pe R25..din generatia R12 ??! Si hai sa lasam"din auzite" , avem mijloace de informare acum...descarcati si voi ce va intereseaza.
|
--------------------
Renault
|
|
paco |
![]()
|
R25 are patrulater deformabil pe fata, o solutie mai elaborata (se pare, cea mai buna) decat McPherson-ul cu care e echipat Safrane. Dar n-am mers cu Safrane, spun numai ce stiu din punct de vedere tehnic.
Oricum, s-au mai vazut masini noi cu solutii tehnice mai slabe: de exemplu, Citroen C4, o spun toti, e mai slab la suspensie decat antecesoarea Xsara. Exemple sunt multe. |
--------------------
Renault
25
- B 14 VJL
TDX, 1991
|
|
MDD |
![]()
|
Nu sunt omul sa tin partea , adica subiectivist...am avut si R25 si din comparatia mea e ca 25 e mai barca , Saf ul e mai incisiv si mai stabil, fara compromis la comfort.
|
--------------------
Renault
|
|
b06fcn |
![]()
|
Si eu tot cu 25 l-am comparat...ca le aveam pe mana in acelasi timp. Cu toate astea, la viteza mare pe drum sinuos Laguna statea ceva mai bine...dar pe autoruta Safranul era imperial, nu simteai nimic in ea la 230 la ora!
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
|
MDD |
![]()
|
Deschid aici o lista cu repere comune Safrane -Laguna - Espace...chiar Megane:
Eu stiu asa: La motoare comune, normal tot ce trebuie ! La articulatii : bielete bara stabilizatoare, capete de bara... Franare : discuri si placute de frana. Clima: ventilatorul de incalzire si A/C. va astept cu noi repere , o sa ajute pe unii , si asta o spun pt. ca la Espace cand caut o piesa , unii baga cod de Matra si umfla pretul aiurea. Ahh..si semnalele laterale am pus albe ,cu bec rosu...de la Logan !! ( cam nespalata dar era dupa potop la mare) This post has been edited by MDD: 17 Jul 2006, 12:50 Attached thumbnail(s) CIMG0017_001.jpg ( Size: 168.69k ) Number of downloads: 2223 |
--------------------
Renault
|
|
MDD |
![]()
|
Ocupa locul si ma incurca, e pacat sa le dau la gunoi: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=49223
|
--------------------
Renault
|
|
reno-Dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 March 06 ![]() |
Salutare,
Despre reuniunea celor din Franta am auzit si eu, pentru ca am fost invitat mai mereu si la Paris si in alte locatii.... Cat despre Safrane nu il mai laudati atat ca tot Reno ramane... Va intreb cate bielete antiruliu ati schimbat?? Sunt lungi si subtiri ca draq.... Dar pivoti??? Cei drept aici intra si starea drumurilor din Bucuresti. Ah si am uitat piesa de rezistenta am 175000 km si am joc in caseta de directie. Am avut o Honda civic, pe care am vandut-o la 365000 km fara sa stiu daca are pivoti sau vreo pb la caseta. Si sincer nu am vazut reno care sa nu lase pata de ulei pe jos... Si nu stiu ce masina a fost mai ingrijita ca a mea. Cel putin electricianul de la serus fuge cand ma vede.... In rest mult succes! |
--------------------
Renault
Safrane
1993 2.2si
|
|
MDD |
![]()
|
Da , afara e cald.
Hai sa numaram cati au Saf si poate stabilim o intalnire , bem o apa ceva si vedem atunci cine suntem, ce masini avem, de care ; cati au schimbat si ce, de ce , bla bla. OK? |
--------------------
Renault
|
|
MDD |
![]()
|
De obicei ma descurc , insa chestia urmatoare ma depaseste si stiu ca e cineva care a facut si se pricepe.Ideea e aici chiar mai interesanta , cu acele turometrului si vitezometrului care-si schimba culoarea progresiv...genial ! Pun ceva poze si discutam.
Attached thumbnail(s) safranetchang8bb.gif ( Size: 15.7k ) Number of downloads: 2106 dsc065007dw.jpg ( Size: 16.98k ) Number of downloads: 2523 |
--------------------
Renault
|
|
MDD |
![]()
|
Am gasit si pentru Laguna , R21... Ahhh...concluzia e ca vreau si eu !
This post has been edited by MDD: 25 Jul 2006, 22:47 Attached thumbnail(s) lag.jpg ( Size: 18.72k ) Number of downloads: 570 |
--------------------
Renault
|
|
MDD |
![]()
|
HA ! Am cautat cureaua de accesorii si rolele aferente..Pt. ca nu am drum in Belgia am sunat de curios acolo sa vad preturile=12 euro cureaua , 65 euro rola intinzatoare si 46 cea de ghidaj. Acum Renault Ro. reprezentanta : 90 ron curea , 810(da!) cea intinz. si restul am renuntat sa mai intreb pentru ca nici nu sunt pe stoc. La alte magazine (AL Padrino )am gasit cu 320 cea de 810 , 57 cureaua etc... Eu sunt adeptul "pieces d'origine , dar la aberatii de gen...mai bine comand afara si ii las in legea lor cu stocul si politica lor de neispraviti.
|
--------------------
Renault
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MDD |
![]()
|
HA ! Am gasit, ziceam la modul ca un tip din Franta face asa ceva si cautam aici pe cineva sa copieze sistemul... ii dau link'ul si poate se descurca sa ne faca si noua celor interesati .
|
--------------------
Renault
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vorbeste cu Dsign de pe Daciaclub. El schimba culori la borduri si alte nemernicii d-astea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mtzimpau |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 November 06 ![]() |
Daca nu ati abandonat ideea cu Safrane Club, bazati=va si pe mine !
|
--------------------
Renault
Safrane
1992 - 2,2 i RN - 79KW
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Ma inscriu si eu, tocmai m-am facut cu unul. ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
icar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 July 07 ![]() |
mi-am luat si eu de curind un safrane si poate reusesc sa aflu si eu cite ceve despre el
17 Jul 2007, 01:26: poate cineva sa-mi spuna si mie cum functioneaza forumul asta This post has been edited by icar: 17 Jul 2007, 01:26 |
--------------------
renault
safrane
1993 2.5 td
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Salut.
Apoi citeste regulamentul in prima faza ... dupa care NewTopic si AddReply ![]() Bafta, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
alexpuki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 July 07 From: Slobozia - jud. Ialomita ![]() |
Dac-ar fi sa ne intalnim,cel mai ideal ar fi la o locatie unde sa fie buna pentru toti. EU am safrane din 95 .. am ceva probleme cu el dar la mers nu se compara cu alte masini pe care am avut. Cred ca am schimbat vreo 30-40 , si safrane cea mai tare. sincer acum.
|
--------------------
Renault
Megane
2004 1.5dci 85cp
|
|
VALI-24 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 February 08 ![]() |
De ce ati abandonat SUBIECTUL ? Unii citesc si nu scriu nimic aici dar poate le este de folos .
Am cumparat si eu de curind un Safrane si as vrea sa pot schimba citeva cuvinte cu citiva posesori de SAFRANE . De exemplu m-ar interesa cit de fiabile sunt aceste masini? |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Fiabilitate ?
![]() Raspuns : Sunt destul de fiabile ! si in + nu sunt chiar asa greu de intretinut ! Sa avem toti numai drumuri bune ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
BOMBARDIERU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 November 09 ![]() |
va salut pe toti din club sunt un safranist nou in clubul vostru,daca cumva postez in locul gresit rog moderatorul sa ma scuze ,,,,,azi mi-am cumparat un renault safrane motor 2,2 benzina inainte de asta am mai avut unul dar era varianta 2,1dt rog membri clubului sa ma informeze si pe mine referitor la consumul acestui motor ce ulei sa folosesc cat de fiabil este acest motor deja are 230000 km masina este imatriculata in franta in rest arata ca o bijuterie masina sunt indragostit de ea,,va multumesc mult astept informatii
Attached thumbnail(s) safran_fata.jpg ( Size: 1.76mb ) Number of downloads: 174 |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1995 BERLINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 15:58 |