Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Hotel Porto Queen, Paralia Katerini

padi
post 3 Jul 2006, 17:20
Post #1

Membru incepator

Group: Members

A fost cineva la Hotel Porto Queen din Paralia Katerini?
Imi puteti spune cateva impresii......

Adriana

--------------------
dacia berlina - sm
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FISICHELU
post 3 Jul 2006, 18:38
Post #2

Boo Boo Dad

From: Onesti

Nu, nu la acel hotel.Am fost in schimb la altele. Curatele cam toate. Prima oara, in 2000, mi s-a parut OK statiunea. A doua oara, anul trecut, am stat doar o seara, pe drumul de intoarcere de la Meteora. A fost un infern...Erau niste sarbi sau cehi care au petrecut toata noaptea sub balconul meu... In schimb, tipul de la hotel ne-a intrebat cand plecam dimineata. I-am spus ca foarte devreme, in jur de 5- plecam spre tara. Seara a venit tipul cu pachetele de mancare ,cafea,ceai si fructe .Eram 4 persoane si ne adusese cat pentru 10....DIn punctul de vedere al ospitalitatii, grecii ne-au lat de multa vreme. Acolo iti recomand sa mananci gyros (shaorma in varianta greceasca) de pui. Face toti banii...
Distractie placuta!

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
+
niccos
post 3 Jul 2006, 21:33
Post #3

Membru incepator

Fost acum 2 ani, in timpul olimpiadei. Echivalentul a 2 stele la noi, tv., frigider, aer cond., tel. , era destul de nou (chiar mai construiau un etaj) dar deja aparusera crapaturi pe peretele de la terasa, conditii decente. Singurele probleme au fost la sosire cand am stat vreo 2 ore pana sa putem intra in camera si faptul ca nu se golea cosul de gunoi din camera. I-am spus patroanei (sau recptionerei, ce era ...) si ne-a explicat ca trebuie sa-l ducem noi intr-un tomberon aflat langa hotel, motiv pentru care ne-a adus niste saci menajeri dar, ca un mare hatar, vreo doua zile ne-a facut si acest "serviciu". Este chiar langa zona aia unde vin autocarele, 5 minute pana la plaja.
Micul dejun a fost foarte slab, bine asta se lua in hotelul de vis-a-vis, dar era aceeasi patroana.

--------------------
Dacia Solenza
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 14:17
Dacia