Abuz moderator!, diaconuliviu
![]() ![]() ![]() |
Abuz moderator!, diaconuliviu
diaconliviu |
![]() ![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 26 June 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) new_3.jpg ( Size: 78.54k ) Number of downloads: 297 |
||
--------------------
ryk,jhjm
gfjmg
gfh
- mnbvm
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha, și tu fiind clona lui...?
![]() Ia pune mânuța, cât mai poți accesa forumul să citești regulamentul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si are dreptate.
DaciaClub > Regulament Intern 2. Mesajele d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor. This post has been edited by IRONICK: 26 Jun 2006, 08:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
diaconliviu |
![]()
|
Pai altfel cum puteam semnala abuzul moderatorului in cauza!
Plus, contul meu vechi este inactiv deci nu este nici o clona! Si oricum nu sunt pe acest forum de ieri ! am scris asa de cand sunt pe acest forum. This post has been edited by diaconliviu: 26 Jun 2006, 08:28 |
--------------------
ryk,jhjm
gfjmg
gfh
- mnbvm
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(diaconliviu @ 26 Jun 2006, 09:27) Pai altfel cum puteam semnala abuzul moderatorului in cauza! Folosind link-ul ăsta. QUOTE Plus, contul meu vechi este inactiv deci nu este nici o clona! Nu zău, ți-am zis să citești regulamentul. QUOTE b ) Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse si ip-ul va fi blocat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconliviu |
![]()
|
Ideea de baza este ca nu stau cu BAN pana pe 3 oct 2006 doar ca am zis "yo"!
Nu am nevoie de clone, dar daca raman cu ban e clar ca o sa-mi fac alt cont. ![]() |
--------------------
ryk,jhjm
gfjmg
gfh
- mnbvm
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hm... clona = ban!
Silly |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici s-a lasat cu ban pentru clona.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 15:39 |