Punctele de smoala si insectele
![]() ![]() ![]() |
Punctele de smoala si insectele
bebeo |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|||
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Pune cateva picaturi de motorina pe o carpa si freaca usor smoala.Se ia imediat.Cand iti curge motorina sau benzina de la pompa la alimentare ai vazut ca nu ataca deloc vopseaua!
This post has been edited by VPP: 22 Jun 2006, 07:14 |
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
misu73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: cluj-napoca ![]() |
pentru smoala exista solutii (spray) speciale in benzinarii si supermarketuri (sellgross, metro, cora...)
|
--------------------
renault
laguna II 1,9 dci
2003 dynamique
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
In mod normal ar trebui sa existe deja si in Romania solutii speciale si pentru dizolvarea insectelor, atat de pe parbriz, cat si de pe partile vopsite (gen botul masinii, spoiler etc.). De regula majoritatea pe care le-am vazut eu sunt in sticle de plastic cu stropitoare in genul solutiilor de curatat geamurile...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
ctudose |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
am patit-o si io.
am mers pe un drum de unde am luat niste zmoala. am gasit la augsburg un spray contra importriva zmoalei dar cu ploile astea nu l-am testat |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Confort Expression 1,5 dci 100cp, 11/2005, 150.000km la 29.05.10
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
exista solutii speciale atat pt insecte cat si pt smoala. Eu am luat pt insecte din cora, inca nu l-am folosit deci nu stiu cat e de bun.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Spray-ul de insecte de la Cora (Arexons) este excelent, curata foarte bine insectele.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
ctudose |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
am dat cu spray-ul de la augsburg si s-a luat smoala dar a ramas vopseaua patata. sunt niste pete galbene iegzact unde a fost. astea cu ce se mai ia?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Confort Expression 1,5 dci 100cp, 11/2005, 150.000km la 29.05.10
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ptr insecte recomand un scuipatzel bine plasat dupa care se freaca cu-n servetel. face minuni
![]() ptr smoala putina motorina pe o carpa. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ 26 Jun 2006, 18:17) ptr insecte recomand un scuipatzel bine plasat dupa care se freaca cu-n servetel. face minuni ![]() Esti invitatul meu sa repeti manevra de 724 de ori, cam atatea insecte am pe bara si pe parbriz. ![]() Stau pe malul dunarii, pentru edificare. De la 130 la ora in sus vezi cum se umple parbrizul de insecte de parca ar fi picaturi de ploaie. This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jun 2006, 23:47 |
--------------------
.
.
.
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Salut
Pana la urma cum ati scapat de smoala? eu mi-am montat aparatori de noroi dar pragurile sunt pline de puncte de smoala, am fost de mai multe ori prin spalatorie dar nu sa luat , ma intrebat un pustiulica daca vreau sa mi le curete, ma costa 300 de mii dar din pacate i se terminase solutia "magica" care vroia sa o foloseasca Ce imi sugerati? picaturile sunt chiar multe si dese..si ma deranjeaza vizual...poate sa afecteze vopseaua? |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
poate va ajuta.... asta pentru insecte.. mai vedeti pe acolo.. poate gasiti ceva interesant
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Motorina e mai ieftina si mai ales testata de generatii intregi de soferi!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o cand i-a apucat febra asfaltarii. Era masina plina de punctulete de smoala, bitum, ce-o fi fost.
Ca sa scapi de ele, la o spalatorie auto, se ia o sticla de 2 litri cu motorina si se pulverizeaza bine si de mai multe ori pana pute de iti muta nasu. Cam dupa 15 minute vezi cum curg toate picaturile de smoala. Se spala bine la jet, dupa care se da de 2 ori cu un degresant puternic nediluat cu apa si se spala cu spuma activa. Si gata! Am folosit aceasta metoda pe vopsea metalizata. Avantajul secundar a fost ca toate chederele aratau ca noi dupa tratament ![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
bogdan20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 1 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu am testat produse Mafra si de fiecare data am fost dezamagit de calitatea produselor.Ultima data m-am luat dupa un angajat de la un magazin de piese auto care mi-a recomandat un spray cu ceara,convingandu-ma ca nu voi mai sta sa intind ceara cu mana.Pe moment totul a fost ok masina a iesit super,in schimb dupa prima spalare toata masina a ramas plina de puncte lipicioase.Am crezut ca-l asasinez.Norocul meu a fost ca acele puncte au disparut dupa o degresare serioasa si multa apa.Pentru smoala poti incerca si cu benzina.Avantajul e ca se evapora si nu miroase la fel de urat ca motorina.
|
--------------------
Honda Accord
ES
- IS 01 DOR
2007
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru rasina si smoala exista un spray de la Mafra, pe care l-am si folosit cu succes.
Pulverizezi, stai un minut si apoi stergi, tannnaaaaa |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Eu am folosit de la PREVENT TAR REMOVER.A iesit foarte bine,nu s-a patat vopseaua,nu s-a matuit.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Ge0rge |
![]()
|
Am cumparat si eu astazi spray PREVENT de la o benzinarie MOL, prima data unul mic dar nu a ajuns ,apoi am cumparat unul mare ,ciudat la acelasi pret cu cel mic
Atentie, trebuie folosite manusi de plastic si cateva carpe, se ia smoala ca prin minune |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
stesso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In urma cu 2 saptamani s-a asfaltat trotuarul .Masina era parcata la 30cm de trotuar.Acum cateva zile ,cand am spalato am observat ca ,pe dreapta,cam pana la jumatatea usilor,inclusiv gentile ,sunt foarte multe pete de smoala.Care ar fi cea mai buna solutie sa scap de ele? Afecteaza vopseaua?Daca dau cu o anumita solutie ,cum se procedeaza dupa? Sters,spalat,cu ce?
|
--------------------
Renault Laguna II
2.0T 170cp LXD
2005 oct
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
S-ar putea sa gasesti raspunsul aici. Succes!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Cea mai ieftina metoda de a indeparta smoala/bitumul de pe caroserie este acetona...Dupa aceea puteti da putina ceara la spray si stergeti cu o alta laveta uscata.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De ce vreti voi sa reinventati roata?
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Citeste ce am scris mai sus..
Spray PREVENT, costa 140 mii tub mare, cred ca ajunge sa scoti smoala dupa 2 masini, il gasesti si la benzinarii sau supermarket Preferabil ca masina sa fie cat de cat curata sa identifici mai usor petele de smoala ,trebuie sa mai ai in dotare cateva carpe pe care oricum le vei arunca Ca si procedura, se identifica petele de smoala, se da cu spray peste ele,pe o portiune de 20-30 cm ,se lasa cateva secunde sa se dizolve ,vei vedea cum se prelinge smoala de pe vopsea, si apoi se sterge bine cu carpa , dupa ce ai terminat toata partea mai stergi cu alta carpa curata Dupa ce ai terminat poti spala masina la o spalatorie Am sa atasez o poza cu spray-ul Prevent Cam asa arata la mine ...pe partea cealata era mult mai rau....deh asfaltasera baietii dar au omis sa puna semne.....cu cine sa ma cert la 2 noaptea? This post has been edited by Ge0rge: 14 Dec 2006, 12:31 Attached thumbnail(s) bitum.jpg ( Size: 77.19k ) Number of downloads: 1032 |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai are cineva probleme de genul asta, va rezolv eu la o intalnire.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Produsele de la Ma-fra sunt excelente, curios este faptul ca pentru smoala am folosit(zeci de punctulete), solutia pentru curatare de rasina, super bine curata...
This post has been edited by Mutzunache: 9 May 2007, 14:49 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca vreti este la Cora elf tar remover. Folosit de mine si functioneaza foarte bine... si in plus e recomandat renault. Eu am cumparat de la Cora mai multe produse elf de intretinere si sunt multumit de ele... folosesc un spray cu spuma care curata toate suprafetele si e mult mai comod decat sa ai cate o solutie pentru fiecare tip de suprafata: sticla, plastic, tapiterie. Eu l-am folosit si pe pielea de pe volan si schimbator si a curatat bine fara sa afecteze suprafata.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru petele care raman pe vopsea dupa ce o zburatoare mai nesimtita s-a usurat pe masina exista vre-o solutie ( inafara de polish ). Am observat aseara dupa ce am spalat masina ca am cateva astfel de pete.
Scuze de off-topic, daca e vre-o problema rog moderatorii sa mute post-ul. |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Petele apar datorita formulei insecte moarte+soare, spala masina cand ajungi la destinatie, macar sa dai insectele jos.
Scuze, am citit insecte in loc de pasari ![]() ![]() This post has been edited by Mutzunache: 10 May 2007, 11:19 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
SANDRINO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, sa ma exprim mai clar. Era vorba de kk-tul de la pasari ! Si OK, presupunem ca sterg imediat (desi imposibil avand in vedere ca nu stau sa pazesc masina ),ce fac cu petele actuale ???
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
- B
Intens 1.3 140 EDC GPF - 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:11 |