Reclama
![]() ![]() ![]() |
Reclama
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Iar eu am dat cu siktir la 5 posturi ale domnului hideg, cu continutul descris de Marty.
Posturile au fost sterse de GeorgeB (si ale lu ala si ale mele) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu le-am sters pe toate, azinoapte pe la 12.30-1
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
OK!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=3049
Poftim, daca mai aveati nevoie de dovezi.... Va rog sa-i stergeti contul ca eu unul m-am saturat sa-i tot sterg mesajele! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai baieti, de ce va luati de om (Etrier)? Intr-adevar a postat total aiurea si s-a bagat ca musca-n c*ru calului cu mesajele lui aiurite, dar totusi i-a spus cineva ca daca are ceva de vindut poate face o oferta la Bursa. Nu de alta, dar daca tot "I-i" place de forumu nostru poate face si niscai reduceri pentru membri.
Oricum e mai pe felie cu magazinul de piese auto :wink: . Macar putem obtine niste scoruri aproximative cind avem nevoie de ceva ![]() Hai sa-i dam o sansa. (E drept ca daca-l prind cu reclama in cadrul posturilor unde sint moderator, fac si eu ca Marty ![]() De celalat, caut acu sa vad ce trasnai a scos ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Celuilalt i-am sters eu posturile, iar lui ETRIER ii rad posturi intr-o frenezie, m-am plictisit de cit am sters la ele?! Inca ceva, ma biiiip pe magazinu lui de tinichele situat la adresa la care functioneaza si-l anunt ca mi se rupe ca e non stop si ca baietii de acolo sunt de treaba (imi cer scuze fata de ei, n-au nici o vina, doar cretinu' nu vrea sa inteleaga)!
PaulP, ca sa-ti mai zic ceva, atita timp cit behaie ca o oaie pe tarlaua lu ta-su si propovaduieste in x-shpe posturi despre magazinul lui de doi lei, situat unde si-a intarcat dracu' copiii si nu se potoleste cind i se atrage atentia, ba mai mult, acuza de reclama mascata la faza cu lista de preturi a celor de la Miercurea Ciuc, te rog frumos sa ma ierti, io-l bip in gura! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() Ce-ai frate de te-ai aprins asa? E dept ca n-am citit decit 2 posturi ale lui, ala citat de tine si unu in care anunta ca vinde nu-s ce turometru, pe care l-am si ras ca nu era la Bursa ![]() Probabil ca erau mai multe da nu le-am mai prins ca esti iute de minie si mouse ![]() Nu stiu ce-i cu magazinu asta, nici nu prea vin la aprovizionare cu piese la Buc (are grija Liviu de asta :wink: ), dar vazusem ca ofera nu's ce reducere si ziceam ca poate merita. Daca-si facea anunt ca tot omu la Bursa (si ar fi scris normal, nu urla cu majuscule) probabil ca nu deranja pe nimeni :wink: . Care-i faza cu Miercurea Ciuc, ca tocmai i-am scris omului de acolo o lista de piese sa mi le trimita :shock: ? |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
OK, s-a luat la cunostinta. I-am atentionat pe amandoi ca daca mai continua cu comportamentul asta li se va restrictiona acces-ul la forum. Daca nu se potolesc, sa ma anuntati in acest topic.
Merci! |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
paulp |
![]()
|
SA TRAITI!
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Off topic, pt. Marty:
Beii, o fi magazinul ala la Cuca Măcăii, unde și-a înțărcat mutu/surdu/orbu/aghiuță copii/capra/alte animale, da' pe acolo stau si eu și să vorbești condescendent de zona Rahova colț cu Ferentari ca-s mai aproape de centru ca tine ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 04:16 |