Cine dintre voi mai face muzica?, Fiecare dintre noi e un mic artist...
![]() ![]() ![]() |
Cine dintre voi mai face muzica?, Fiecare dintre noi e un mic artist...
FISICHELU |
![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumusica mini-piesa
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Si pentru ca ma doare inima daca nu postez si o parte din final pentru auditie...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
amp |
![]()
|
![]() AMP Group: Members Posts: 275 Joined: 17 May 05 From: P I T E S T I ![]() |
Eu zdrangan la chitara sa ma relaxez. Bafta in continuare ca vad ca esti pus pe treaba...
![]() |
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1.9dci
- AGxxAMP
120CP Dec.2001
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
fisi.. foarte frumos.. eu, cel putin, astept continuarea:)
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E buna piesa. Dacă-i a ta. Am și eu cateva piese, vreo 12, dar cand cochetam cu compoziția eram prin armată. Sunt piese la chitară rece. Un pic grunge, un pic alternativ...
Nu am studio de înregistrări, acum mă ocup cu altceva, dar, îmi plăcea foarte mult treaba asta. Poate, odată, să le fac un demo. Pentru mine, doar pentru suflețelul meu. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Iata ca dupa 'jdemii de luni, mi-au inclus pe muzicabuna.ro demourile...
Pentru ascultat: Old Spring Neurosis |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Nice, mie unuia imi plac. Asteptam si alte piese de la tine!
|
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
frumos, felicitari! pacat ca nu's masterizate si vocea se aude estompata. genul este printre preferatele mele...
![]() am si eu un proiect trance, dar din lipsa de timp n-am mai scos nimic de vreun an... :| daca e cineva curios poate gasi muzica mea aici: http://www.last.fm/music/st0rm3ru/ P.S.: nu e copy-paste! just tweeking some knobs... ![]() This post has been edited by st0rm3ru: 7 Nov 2006, 08:36 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
FISICHELU |
![]()
|
Da, microfonul a fost unul de 50 lei, arhicunoscuta marfa Pensonic, acoperit cu un abtibild Panasound...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Suna bine FISICHELU !
Eu personal ma joc cu chitara de cativa ani. Din pacate nu am avut timpul si dedicatia necesara sa fiu un chitarist bun, dar ma descurc in mare majoritate cam cu orice melodie ce nu implica viteza ametitoare (ca deh, antrenament putin, viteza mica). Iata un mini clip cu mine cantand primul solo din Sultans of Swing (Dire Straits). Chitara nu e amplificata asa ca tre sa dati volumul mai tare. Se termina brusc ca am gresit pe la sfarsit si mi-a fost lene sa filmez din nou, hehe... Sper sa va placa : Download (fisier .wmv, 2.17 mb) Mirror |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 05:14 |