AC / Casco?, AC pe Casco
![]() ![]() ![]() |
AC / Casco?, AC pe Casco
dungatu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|||
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
QUOTE(dungatu @ 10 Jun 2006, 11:58) AC-ul nu prea mai este ca sa zic asa cu toate ca am respectat indicatiile producatorului in ceea ce priveste intretinerea si anume deschiderea lui indiferent de sezon de doua ori pe luna cateva minute. Salutare. Care ar fi problemele cu AC-ul ca nu prea am inteles nimic? Ti se pare ca nu mai baga aer rece? Nu merge? Nu merge compresorul ? Care ar fi problema? |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
CASCO e pentru daune nu pentru defectiuni "tehnice", citeste contractul de CASCO sa vezi ce te despagubeste, te asigur ca reumplerea cu freon NU este despagubita (ar fi chiar culmea).
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
as mai adauga si faptul ca e chiar normal sa faci o a treia incarcare avand in vedere de cand ai masina...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La celelalte incarcari mai aveai ceva gaz in instalatie?Ca daca nu mai era deloc sau foarte putin,inseamna ca ai o fusira pe undeva.Cam la ce intervale sau facut acele reincarcari? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
eu am citit prin actele de la amsina ca la instalatia de ac se umbla odata la 4 ani
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu ma refer si cred ca si el la completari nu la inlocuire completa...eu am facut la 1,3 ani la Logan...si nu are nici o scapare instalatia...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Adevarul este ca de cand am masina nu prea a avut freon in instalatie....asa a venit din fabrica...
Ideea este ca nu sunt multumit de instalatie, compresorul merge, dar pierde freon instalatia, zic eu, cu toate ca la ultima incarcare s-a vidat instalatia si s-a constatat ca este totul OK....atunci ce sa cred? Si eu stiam ca la o perioada de cativa ani (3-4) se face o completare si nu reincarcare cu freon a instalatiei. Probabil unii vor zice ca la asa masina am pretentii prea multe...!!! Am postat gresit anul de fabricatie...este noiembrie 2002 si nu 2001. Prima incarcare am facut-o in mai 2004 ( pe garantie... se pare ca am invins "sistemul") dupa ce in vara lui 2003 am fost pe litoralul nostru si nu a fost deloc aer in instalatie, asta am constatat-o mai tarziu... A doua incarcare a fost in mai 2005...asta inseamna ca dupa un an trebuie umblat la freon ceea ce nu prea este bine. Asybo2002 ti se pare normal sa nu ai scapari si sa faci umplerea asa de des? |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
la bmw la filaret ( care au si pt renault ) a costat cam 1,4mil verificarea si completarea instalatiei .... operatiune care se face cu un aparat si dureaza un pic ..
|
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Completarea/umplerea cu freon a instalatiei de aer conditionat nu este despagubita de asigurarea casco decat in situatia in care golirea ei, partiala sau totala, s-a produs ca urmare a unui accident asigurat de polita casco. Daca nu este aceasta situatie, nu se despagubeste pe casco.
Orice alta discutie pe acest subiect nu isi are locul aici. Se inchide. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:02 |