clio 2 bicorp 1.2 8v, cum e masinuta?
![]() ![]() ![]() |
clio 2 bicorp 1.2 8v, cum e masinuta?
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Legat de fiabilitate nu vad de ce sa fie probleme, presupun ca e cam acelasi lucru cu un 1.4 8v. Am vazut pe autostrada clio de genul asta depasindu-ma (eu mergand cu 120 km/h) si avea 4 persoane inauntru (am apucat sa citesc pe bandoul lateral 1.2). Deci cred ca se potriveste perfect unui sofer care nu depaseste 90 km/h. Am auzit ca e f economic motorul asta, fata de benzinarele mai mari. M-am uitat pe autoindex.org si ar zice ca are 43kw putere si 93Nm cuplu la 2500rpm, iar suta o prinde in 15 sec
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Io am motorul asta pe chitiboantza mea si am mers cu 160. La 120 pe autostrada mi-a consumat 5,2. In comparatie cu 1,4 8v de pe symbol (twingo e m usor cu 200kg) performantele sunt aceleasi (cel putin asta e feeling-ul). Si bicorp-ul trebuie sa fie m usor cu 100kg decat symbolul.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cautand pe www.mobile.de renault clio 1.2 8v, am gasit la sectiunea masini noi diferite exemplare de clio 1.2 8v ,cat si 16v la preturi mult mai mici decat cele de la noi. repet : masini noi noute.
aici preturile sint fara tva (MwSt. ausweisbar) sau tva se poate recupera. stie careva cat e tva la nemti? daca un clio bicorp autentique 1.2 8v costa 7600 eur fara tva, cat ar fii pretul final dupa adaugarea tva. ptr ca la noi un astfel de clio costa cu toate taxele 9800 eur. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
mihye |
![]()
|
16%
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa nu uiti sa incluzi si cheltuielile cu adusul masinii in tara, e si asta un factor decisiv.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mihye |
![]()
|
Avand acelasi motor pot spune ca vama(TVA+accize) costa exact 21mil(acum 2 luni) iar nr proviz germane au costat pe 30zile 194euro. Mai aduni o benzina o vigneta..
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
klio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 06 ![]() |
Masina e buna, eu am mers cu ea cu 150 si se comporta bine, o am de doua sapatamani asa ca mai multe nu pot sa va zic doar ca consuma 5,5 afara si are manevrabilitate buna.
|
--------------------
renault
1.2 i
2001
|
|
joy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 19 February 06 ![]() |
cat iti consuma in oras ?
ai mers vreodata cu un symbol? spunemi daca stii cum e pozitia scaunului soferului? e la fel de inalt ca la clio ? sau un pic mai jos .... |
--------------------
renault
clio
- B - xx -xxx
1.5 65cp 2005 clio 1.5dci 65cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 07:35 |