ABS+SERVICE aprins
![]() ![]() ![]() |
ABS+SERVICE aprins
tino |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) senzor_ABS_roata_fatza_stanga00.jpg ( Size: 56.64k ) Number of downloads: 1241 senzor_abs_roata_fata_dreapta.jpg ( Size: 69.47k ) Number of downloads: 1363 |
||
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|||
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
rezolvat cu putin SILICON
![]() |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Salut
Alta problema - am dus masina intr-un service in care am impresia ca au lucrat cu picioarele la inlocuirea unor piese tren rulare. Dupa ce am luat-o, am observa martor ABS aprins; dupa investigatii/comparatii cu cealalta roata, in locasul in care trebuia sa intre sarma cu mufa de ABS am observat ca nu s-ar mai afla placuta care banuiesc ca e magnetul ce tine fixa mufa. O fi problema mare/mica? S-o gasi asa ceva de cumparat? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.324 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(meganedeux @ 12 Jun 2006, 08:42) Salut Alta problema - am dus masina intr-un service in care am impresia ca au lucrat cu picioarele la inlocuirea unor piese tren rulare. Dupa ce am luat-o, am observa martor ABS aprins; dupa investigatii/comparatii cu cealalta roata, in locasul in care trebuia sa intre sarma cu mufa de ABS am observat ca nu s-ar mai afla placuta care banuiesc ca e magnetul ce tine fixa mufa. O fi problema mare/mica? S-o gasi asa ceva de cumparat? Daca ai observat asta cand ai plecat de ce nu te-ai intors inapoi sa ii pui sa remedieze problema.....acuma o sa o faci pe banii tai.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Nu ma mai oftica si tu. Stiam ca acum e pe banii mei. Am crezut ca e o eroare de calc. dat fiind ca fusesem tractat si am mers fara ABS o bucata de timp. Dupa ce am suit-o pe elevator am vazut despre ce e vorba. Cred ca o sa le trimit factura.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
simyandrei |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 27 November 10 From: Pitesti ![]() |
Am si eu o problema legata de abs!acum 2 zile am schimbat un rulment pe fata la meganul meu!am montat senzorul de abs la loc masina a mers ok apx.500 km apoi mi s a aprins senzorul de abs!acesta se stinge cand opresc masina dar cand depasesc viteza de 50 km se reaprinde si nu mai am abs!iar pana in 50 cand martorul este stins,masina la cea mai mica franare intra abs ul park doar pe roata cu pricina!rulmentul nu a fost cumparat de la reno iar cei de la renault au sp ca ar fi alt rulment cu alte striatii sau ceva de genul!exista asa ceva?are diferite striatiile pt abs?
|
--------------------
Renault
Megane ll
2008 1.5 78kw privilege 18'' Rs
- AG 42 MET
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:06 |