Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane II.2 - cutie automata, A incercat cineva?

n_002
post 4 May 2006, 10:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am vazut ca in oferta a aparut pentru prima oara (in Romania) MII cu cutie automata (numai cu motorizarea de 1.6 16V).

A condus cineva acest model? Sunt curios cum se comporta. Cred ca in oras ar fi excelenta, mai ales in Bucuresti.

--------------------
Megane Sedan 1.6 16V Pack Authentique, 2004, Beige Angora
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
chcstefan
post 4 May 2006, 13:04
Post #2

Membru autentic

eu am condus. acuma 2 saptamani , era adusa din germania. se comporta ca orice masina cu cutie automata. sincer as fipreferat sa aiba cutie normala tinand cont ca avea motor de 2.0

--------------------
RENAULT MEGANE 2004 BICORP
Audi A6 allroad 3.0 TDI 239 cp
+
Lex Luthor
post 4 May 2006, 15:26
Post #3

Membru autentic

Eu as fi vrut sa fie disponibila aceasta cutie si anul trecut cand am luat masina, dar nu era. Oricum, desi este automata, are si regim de cutiemanuala, adica poti schimba vitezele cum vrei tu. Si in plus este si autoadaptativa, "invata" stilul tau de condus. E super! Eu as fi platit si 1.000 EUR in plus pentru ea, dar nu s-a putut aduce.

--------------------
---- ---- ----
---
+
hellcat
post 4 May 2006, 20:33
Post #4

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Da, si eu am condus Megane bicorp 1.6 16v automat, Clio bicorp si symbol, ambele de 1.4 16v. Mi-au placut, m-am obisnuit repede cu ele, schimbau lin vitezele si toate au aproape 2 ani si nici o problema vizavi de cutia automata.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
diosrl
post 15 May 2006, 22:43
Post #5

Membru incepator

m-a tentat si pe mine M2 1.6 automata, dar mi s-a parut cam micut motorul pt. asa ceva... consider ca merge un 2l minim si automata, si asa se pierde din acceleratie si cuplu (deh daca nu au ceva gen DSG).. mai creste si consumul, ajungi la 11-12 in oras, ceea ce pt. un 1.6 obosit e cam mult smile.gif

Parerea mea este ca nu merita niciun fel de automata pe Megane, deoarece sta pe un segment de pret f. ingust. Sari un pic in sus si apar alte variante, mult mai atractive.

--------------------
Accord 2.0i VTEC 2005. Megane 2 1.5dci 100cp 2006.
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 13:14
Dacia