CERF 2006, Targ IT&C
![]() ![]() ![]() |
CERF 2006, Targ IT&C
d3m3ntzial |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Extreme
2006 1.4,16v Renault Grand Scenic III (2015) Bose Edition
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|||
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
vin. am fost in fiecare an. problema mare e cu locurile de parcare in zona.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
2005, 1398 cmc Fericit sau roman ?
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 3 December 05 From: Vrancea ![]() |
hmmmm....grav ! Eu unul vin direct din Vrancea , ghidat de IGO
![]() Sper sa ma descurc pana acolo,insa...problema locurilor de parcare nu mi-am pus-o. Sfaturi ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
Clio Bicorp Extreme - Ian' 2006 - 1,4 98 Cp,climatronic,vopsea metalizata : Noir Nacre |
|
Matei |
![]()
|
![]() --M!-- Group: Members Posts: 328 Joined: 21 May 05 From: Bucharest ![]() |
pai cred ca ai doua variante : Bd. Poligrafiei (care e plin de la cei care lucreaza in Casa Scanteii) si Bd. Expozitiei (care e plin de la studentii de la Romano Americana si de la firmele din zona).
eu am urcat-o anul trecut pe trotuar pe Kiseleff pe partea dreapta cum vi dinspre DN1. aveti idee daca se da amenda pt asa ceva ? chiar n-am habar... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da, maine.
"sarcina de serviciu", lucrez in bransa ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
as merge si eu...da e naspa cu locurile de parcare..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
d3m3ntzial |
![]()
|
Ce ma sfatuiti sa fac,avand in vedere ca nu stiu Bucurestiul si imprejurimile lui ? Sa ma strofoc pana gasesc un loc de parcare acolo,la Romexpo sau sa imi las masina in P-ta Romana/Universitatii si sa iau autobuzu ?
![]() Mai merge cineva joi,odata cu mine ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Extreme
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
d3m3ntzial: cred ca pentru o taxa poti lasa masina chiar "in curte" la Romexpo. e o parcare mare acolo...
![]() ![]() eu unul n-am sa merg la CERF, desi am fost la fiecare editie incepand cu 1996-1997... poate am sarit vreuna si nu mai stiu. transformarea intr-un balci a acestui eveniment de-a lungul anilor si accesul la informatie mult mai facil din ultimii ani (long live the web ![]() singurul motiv care m-ar determina sa merg ar fi o zi libera de la munca... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- Expression
2002 1.4 8v Trance eXcess! :)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sambata is acolo si eu. masina o las la Carrefour Orhidea si de acolo o iau frumusel cu transportu' in comun.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pai ar trebui sa fie suficiente locuri de parcare la Romexpo.....Si eu am de gand sa ma duc mai ales ca baietii se lauda cu asta: Alaturi de LG Electronics, care a fost la CERF si in 2005, acum au venit Philips, Panasonic si Sony. Aceste firme ocupa aproape in intregime un pavilion, deosebit de spectaculos.
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Particip vrand-nevrand (mai mult nevrand). Suntem expozanti consacrati in CERF.
Dar subscriu la transformarea lui in balci. Nu mai are caracterul tehnic pe care il avea acum 3...4 ani. Vin tot felul de pusti atrasi de ultimele aparitii in IT&C - placi video si placi de sunet. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nenea, io vin dupa aparate foto
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci...cine ma ia si pe mine?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
eu sar peste; am fost la cebit
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
si ce daca ai fost acolo, aici sunt alte femei ![]() pica bine cerfu asta, decat sa dau roata prin toate magazinele sa compar monitoare (ca trebuie sa-mi iau)... |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Mai bine "dai roata" ofertele de pe net pt. un monitor - sau orice alta componenta de pc - decat sa mergi pana acol', daca numai despre asta e vb.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Matei |
![]()
|
QUOTE(_182_ @ May 3 2006, 06:29 PM) si ce daca ai fost acolo, aici sunt alte femei ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca sunt bune si alea, ca ai ce vorbi cu ele, desi ma refeream la otomodele iar monitor nu pot sa iau fara sa-l testez sa vad ce poate face |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
vali79m |
![]() ![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
semit |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma a fost cineva? eu nu am reusit sa ajung.
nu pune nimeni o poza, ceva, un procesor dual, o sursa dezgolita? ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte posibil sa ma duc si eu la cerf.. nu l-am ratat in nici un an..
acum, sa vedem.. sper sa am ce vedea.. ca hardware.. se vede si pe net ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
semit |
![]()
|
si hardware si "hardware"
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eexact.. ai prins ideea
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
padre |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Vad ca au oferte bune expozantii...as baga si eu niste teste, un benchmark...
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
padre |
![]()
|
Tehnologie tanara in curs de afirmare:
picture0023at.th.jpg picture0034oh.th.jpg picture0049nd.th.jpg picture0052vt.th.jpg picture0062qh.th.jpg picture0073vl.th.jpg Eram in trecere si aici era cea mai mare aglomerare de oameni. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
sandman_ |
![]()
|
penultima poza din ultimul "stint" rupe tot!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
a mers cat de cat cerf-ul de anul asta, da au meritat mai bine banii pe bilet la eroxxx.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:41 |