Probleme logan diesel
![]() ![]() ![]() |
Probleme logan diesel
red_scorpions |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Stepway
2020 ,ful laureat 1.4
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da se merita directia asistata.Dar mai bine iti iei preferance diferenta este mica( daca tot vrei sa dai 405 e pt directia asist) si cistigi airbeg pasager , geamuri electrice fata si radio casul( nu este chiar asa important), 2 tetiere spate, ai cablajul facut pt proiectoare,( trebuiesc doar proiectoarele si maneta) inchidere centralizata din telecomanda.Diferenta dintre cele doua este de 700 e, daca-ti pui si servo directie, mai ramin 295 e pina la preferance, eu cred ca merita. dupa ce o cumperi o sa vezi ca ti-ai fi dorit din optiunile enumerate de mine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
fac o confesiune: Am avut diesel fara servo. Pectoralii imi ieseau prin sacou la fiecare parcare cu spatele. Daca nu umbli prin oras sau nu ai timp de mers la gym, ia-o fara servo si de banu ala mergi in vacanta. Daca esti ca mine si toata ziua te fatai in oras, nici sa nu te gandesti la diesel fara servo. Foarte greu pe fata. Ca sa iti faci o idee, du-te la piata e masini duminica dimineata si incearca directia pe loc la cea mai harbuita Dacie din 1980. Cam aia e senzatia. Deduci a doua confesiune: am avut si dacie din 80.
This post has been edited by bh07xyk: 2 May 2006, 16:35 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
unu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 April 06 From: Sibiu ![]() |
Sunt mari probleme cu casetele de directie fara servo. Am schimbat-o la 4000km si la 12000km.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Banuiesc ca te referi strict la Logan.... Te rog completeaza semnatura ca precis se va gasi unu ca mine sa comenteze ca nustie ce masina ai
![]() |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Cumpara mai bine motor pe benzina!Vezi ce se discuta despre Clio dci.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa nu generalizam nu toti cei care nu au servodirectie au probleme, dar ideea este ca se merita sa-ti iei masina cu servo.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:14 |