Beige angora vs. poivre ...., ...doua variante....care e mai frumoasa?
![]() ![]() ![]() |
Beige angora vs. poivre ...., ...doua variante....care e mai frumoasa?
FISICHELU |
![]() ![]()
|
||
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu pui si tu o poza, sa vada lumea despre ce culoare e vorba?
in fine.. 2 poze..... da' ai prins ideea |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E chiar foarte frumoasa Beige Angora: in timpul zilei juri ca e argintie; cand e innorat da in bej-cafe, si in amurg are reflexe lila-roz-violet
Si e si o culoare anti-jeg; 10 zile arata ok dupa o spalare. Nu am vazut inca m2.2 Beige Poivre |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Beige angora e super tare . "E un mic cameleon" culoarea.
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Xpert |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 20 January 05 From: Campulung Muscel ![]() |
beige angora ... culoarea mizeriei (motivul pentru care am ales-o)
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 1,4 8V 75CP
Fidji aprilie 2006
- VL-*** La urma urmei automobilul este numai un mijloc de locomotie!
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Eu propun ca postul sa fie mutat la cafenea.
E ca o barfa. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Niet. Ar fi fost o barfa daca am fi comentat blugii lui Mutu sau costumul lui Becali...Sau chilotii blondei de la Bordo!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Beige poivre. Eu o am pe M2.1 (CC, ce-i drept)...
tot maro e trecuta in talon, austriecii care imi lasa amenzi in geam o vad argintie ( ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Beige angora. Pare mai stilata, mai eleganta
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
sunt de aceeasi parere
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pentru ca e o culoare nou introdusa si a luat fiinta pe Megane odata cu aparitia 2.2-ului, multi sunt tentati si in final au ales aceasta culoare. Sunt cativa deja si pe forum-ul nostru
![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Beige Poivre 100%
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
make |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 15 November 05 From: Cernavoda ![]() |
Eu votez Beige Poivre. Am avut si la Cielo, super-culoare.
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Renault Megane Sedan II.2 Confort Expression 1.6 16V Beige Poivre aprilie 2006
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(hellcat @ Apr 30 2006, 08:29 PM) Pentru ca e o culoare nou introdusa si a luat fiinta pe Megane odata cu aparitia 2.2-ului, multi sunt tentati si in final au ales aceasta culoare. Sunt cativa deja si pe forum-ul nostru ![]() Culoarea este veche. In Romania a aparut anul trecut, odata cu M2CC. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca e mai misto bej Poivre.Oricum cel mai bine o vezi cu ochiu' liber si atunci poati sa vezi o mare diferenta.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da, culoarea era pe MeganeCC, dar prea putin cunoscuta.
Acum e din nou adusa in atentie, fiind totusi o culoare noua pe Megane Sedan. Si inca o culoare care poate fi vazuta pentru prima oara pe Sedan este Albastru Ottoman. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sandman_ |
![]()
|
...care, de asemenea, era disponibila pe CC
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
marius_florin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 October 13 From: buzau ![]() |
eu am Beige Angora pe meganu din semnatura ..frumoasa culoarea ,cand gri ..cand galbui ..in carte Rar-ul a trecuto bej metalizat iar cei de la politie in talon galbena
![]() codul este pia19 nu? cel putin asa scrie in stickerul de la usa !! |
--------------------
renault megane 2
megane
2003 , 1.4 - 16 v
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
N are decat 7 ani si ceva topicul acesta...ai intrat direct in primele 3 locuri cu cel mai vechi topic dezgropat!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bogdanpaul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 19 August 17 ![]() |
Eu tot Angora. Zici ca-i cameleon.
|
--------------------
Renault
Megane II Grand Tour
2.0 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 07:31 |