Trapa carburant blocata
![]() ![]() ![]() |
Trapa carburant blocata
Luka |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|||
cibernuts |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Dupa cate am observat lucrul asta este ceva frecvent la renault si mie mi s-a intamplat,Dai cu vaselina si se rezolva, este din cauza la praf.Eu am folosit un ulei din asta la spray ca sa ajunga peste tot si de atunci nu mai am probleme.Se poate ajunge la mecanismul de deschidere prin portbagaj.
Succes!! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca s-a blocat inchisa? ca daca se bloca deschisa nu era mare agitatie, nu?
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Mda
![]() Oricum, am mers a doua oara la Serus (prima oara doar reparasera acolo) si mi-au schimbat un releu. Pretul piesei: 190 RON. N-au mai facturat manopera pt ca o facusera prima oara. Partea proasta e ca nu pot sta mereu sa desfac clapeta asta prin portbagaj. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
aceiasi problema si la m2 si tot din cauza prafului. solutie: dispozitiv de inchidere/deschidere nou, totul in garantie. pretul unuia era de 3 mil
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
TomitzA2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 November 07 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu!!! stau cate 5 minute pana ma chinui sa deschid trapa de la carburant...i-am terminat si bateria de la card...si mai face si un bazzzait enervant!!! astept ceva sfaturi de la voi!!! ce e de facut???
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2004 EXPRESION
- CT
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
De ce nu bagati voi un WD 40 cat cuprinde si vedeti cum se comporta a doua zi? Daca este de vina mizeria si praful (si de-astea avem din belsug) atunci ar trebui sa se rezolve fara probleme...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:09 |