Instalație GPL pe Megane (I,II), Avantaje, dezavantaje, costuri
![]() ![]() ![]() |
Instalație GPL pe Megane (I,II), Avantaje, dezavantaje, costuri
John1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1,6-16v, 79kW
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Daca ai fi cautaaaat ... dar oricum ...
![]() http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40806 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42099 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=43009 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
FISICHELU |
![]()
|
![]() Boo Boo Dad Group: Members Posts: 595 Joined: 4 December 05 From: Onesti ![]() |
Nu stiu, dar am senzatia ca nu m-as simti bine cu o butelie plina cu gaz in portbagaj...Call me sissy-boy!...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan CfExp
1,5 dCi 2005 Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
si eu am aceeasi senzatie, e ceva involuntar, in subconstient. desi nu am auzit sa fi explodat vreuna... in fond, rezervorul de benzina nu-i acelasi lucru ?
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, da nu seamana a butelie de aragaz si nici nu e amplasat la vedere ca sa te terorizeze psihologic si sa-ti ocupe juma' de portbagaj
![]() Sunt o gramada de argumente impotriva acestei instalatii si doar cateva pro! |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
atlas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 2 April 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Nubira II
2003 Daewoo Nubira II, 1.6 16V 105cp, 2003
|
|
danils18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 September 06 From: Craiova ![]() |
Salutări!
Sunt nou printre voi întrucât abia acum am gasit acest site pe care-l consider f.bun. Detin un Megane 1 si acum un an i-am pus instalatie GPL (injecție multipunct), care la vremea respectivă făcea vreo 800 euro (probabil acum a mai scăzut putin). De la inceput au fost ceva probleme in sensul ca la relantiu - pe GPL, turatia nu e constanta si tinde ca motorul sa se opreasca (uneori chiar se opreste). Nu acelasi lucru se intampla cand aerul conditiopnat functionează (turatia e bună în acest caz). În sarcina nu sunt probleme, merge perfect. Acelasi lucru si cand functionează numai pe benzină, merge perfect. Am schimbat bujiile dar nu este nici o schimbare. Stie cineva care ar fi situația în acest caz? |
--------------------
Renault
Megane 1
1998 1,6i
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
Salut,
am avut GPL pe un cielo, dar cu injectie monopunct. Cand aveam simptomele semnalate de tine, mergeam la service si mai regalu ei putin debitul de gaz(amestec sarac). Nu stiu insa daca e la fel instalatia pt multipunct. Multa bafta! |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
danils18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 September 06 From: Craiova ![]() |
La asta nu se poate regla nimic manual. Are o mufa care se cupleaza la un calculator si ei modifica niste date pe acolo. Mi-au zis ca totul e ok insa nici ei nu-si dau seama care e treaba cu turatia. M-au sfatuit sa schimb bujiile, ceea ce am si facut - insa nimic. Mi-au mai spus sa schimb fisele insa sunt sigur ca ele sunt in regula (din moment ce merge f. bine pe benzina). Asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca intr-o buna zi sa-si revina si s-o ia singura pe calea cea buna.
Jack apreciez gestul tau chiar daca nu are cum sa ma ajute si iti multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 1
1998 1,6i
|
|
viorel230 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 August 06 ![]() |
a pus cineva gpl pe megane II???.Cu alte ocazii am auzit ca in franta se pune din fabrica la cerere instalatie gpl pe mII si mai mult de atat si computerul de bord cica ar avea soft pentru consum gpl iar daca ati observat langa priza de alimentare la MII exista UN LOC ROTUND fix pentru a pune si priza de gpl...Pe mine unu m-a disperat consumul la 1.6 16V mai ales ca merg exclusiv in oras. casa- serviciu...si caut alternative ca nu se mai poate si pacat de masina s-o tin in fata blocului si pe frigu asta..
|
--------------------
renault
ESPACE V 2.0 DCI
2019 ESPACE V 2019 2.0 DCI 160 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti din Bucuresti poti sa folosesti metroul! E destul de cald pentru vremea de acum.
Serios acum.Daca tot stiai ca mergi exclusiv in oras de ce nu te-ai orientat la o motorizare mai mica sau la o masina de oras? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
viorel230 |
![]()
|
mi-a placut masina...rau de tot...si sufera baba la frumusete...dar nu mai vrea baba sa sufere si la buzunar..
![]() |
--------------------
renault
ESPACE V 2.0 DCI
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Baba nu o sa mai aiba unde sa bage bagajele daca umbla cu 4 persoane in masina intr-un mic concediu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt tot felul de moduri de a "ascunde" butelia...ma rog, afara nu la noi stiu ca faceau aia in Germania butelii care incapeau de ex in locasul rotii de rezerva (in cazul Megane 2 e chiar sub portbagaj, deci nu iti ia din locul de bagaje)...solutii s-ar gasi.
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
viorel230 |
![]()
|
imi poate spune cineva daca pentru montarea gpl se schimba si softul computerului de bord?
|
--------------------
renault
ESPACE V 2.0 DCI
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
sfatul meu prietenesc e ca nu merita sa instalezi gpl. Doar daca ai de gand sa faci taxi....
![]() Diferenta se amortizeaza greu; cu banii pe care ii dai pe instalatie ( sub 800 EUR nu cred ca scapi) mai mergi linistit multi km.... |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:57 |