Maine imi iau masina!, Bucurie mare
![]() ![]() ![]() |
Maine imi iau masina!, Bucurie mare
dannypapai |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|||
dannypapai |
![]()
|
Am uitat sa va spun ca masina este Symbol Fidji pe benzina, 1,4 litri, 16 valve, 98 CP.
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo,s-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa ai parte de ea. S-o stapanesti sanatos si sa fi ferit de incidente
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, s-o stapanesti sanatos! Si sa-ti aduca numai bucurii!
Apropo de entuziasm si bucurie, ai grija maine sa fii atent la livrare, sa-i dai roata de cateva ori sa te uiti cu atentie sa nu fie zgariata, etc. sa nu-i lipseasca nimic (manual utilizare, carte service, capace, etc) si ia-ti timpul sa intrebi tot ce consideri ca e normal sa intrebi. Apropo de zgarieturi sau alte probleme, odata ce ai plecat de la dealer adio rezolvare, de asta am zis sa ai grija atunci. Eu mi-am luat un prieten cu mine sa ma duca cu masina pana la sediul din Otopeni si sa ne uitam impreuna la masina (si el are tot Megane bicorp ca si mine, era deci in tema). Referitor la ce trebie verificat cand ridici masina de la dealer s-au scris multe pe forum, da-i search si o sa gasesti chiar mai multe decat cauti ![]() ![]() Sa nu uiti sa te opresti la benzinaria MOL din imediata vecinatate a IPSO pentru ca in rezervor ai cam un pahar jumate de benzina si sa verifici si presiunea la roti. Bafta! |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea...evident fara probleme de orice fel
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sagetator |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Multa multa bafta la ea si cu ea, oriunde ai merge sau orice ai face !
![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai vad ca noi ii tot uram succes si alte alea si el nu ne povesteste nimic? Sau o fi prea incantat de masina si nu s-a mai dat jos din ea?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Eu cred ca a plecat in excursie...sa ii faca rodajul
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
dannypapai |
![]()
|
Intr-adevar, am fost in rodaj cu ea prin tara. Merge super, sunt multumit de ea din toate punctele de vedere. Am mers pe autostrada Soarelui Rasare cu 150 km/h, nu am incercat sa-i dau mai mult, banuiesc ca nu ar fi mers, inca nu am cei 3000 km cum scrie la carte, dupa care atinge performantele maxime. Am doar 1800 km, consum mixt 8 l/100km. Are un demaraj incredibil de bun, aerul conditionat nu mananca mult din puterea motorului si este foarte eficient. O recomand cu placere la toti nehotaratii, in special la cei care nu se pot hatari intre Logan si Symbol.
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:09 |