Vreau sa-mi dau Megane-ul, Am sanse la pretul asta?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi dau Megane-ul, Am sanse la pretul asta?
renonino |
![]()
|
||
Cuore Sportivo Group: Members Posts: 107 Joined: 13 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo
147
1.6 TS 2006 Daewoo Matiz E 2003 |
|||
renonino |
![]()
|
Apropo, am uitat sa spun ca s-au primit comenzi doar trei luni pana in octombrie 2004 pentru modelul Exception iar in prezent nu se mai produce. Este considerat peste nivelul Luxe dar si cu o nota sportiva.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
CATI KILOMETRII ARE? ASA SA NE FACEM O IDEE
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina este super , dar din pacate pe spate scrie RENAULT ..deci deprecierea este la maxim. Sa speram ca-l dai cu 14.800 ..dar ma indoiesc.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
No hai sa nu fim asa pesimisti, ca treaba cu deprecierea Reno mi se pare o chestie cam subiectiv popularizata... eu zic ca pretul e ok, sincer eu nu as da-o cu atata daca as fi in locul tau...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
daca iti permiti ca intr-un an sa accepti o pierdere de 6000 EURO vanzand masina, inseamna ca iti permiti si una de 8000
![]() nu prea inteleg ce afacere mai este si asta ...sa dai o gramada de bani pe o masina noua si sa o vinzi dupa 1 an sau 2 pai pe mine nici nu ma intereseaza 5-6 ani alta masina , mai ales ca 2 ani masina pierde cel mai mult din valoare |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
totusi de ce vrei sa-l vinzi???
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca iei 15.000 euro pe el, indiferent de dotari. Romanul gandeste ca decat sa dea o suma de bani pe o masina bine dotata sh, mai bine isi ia una mai slab dotata noua. Si eu unul cred ca as proceda la fel, in schimb daca as gasi masina ta pe la 12-13 max 14 mii, atunci m-as mai gandi!
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
tino |
![]()
|
eu am ales sa iau una second si f bine dotata
![]() am dat 9300 EURO pe ea e din ian 2004 daca o luam pe firma poate se merita noua ...scuteai una alta la impozite tva ...dar ca pers fizica nu merita noua |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
daca tot o vinzi nu te duce cu ia in targ!!!acolo vine nea gigi cu masia adusa din germania/franta in cine stie ce stare o coafeza bine si cere pe ea un pret la jumate decat al tau.cu banii nush ce sa spun..si pe mine ma doare sufletu cand vad ca nu prea are pret.mai tine-o un an doi..
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam greu de luat banii astia pe masina, cu 15k Euro majoritatea se orienteaza spre una noua, intradevar fara asa multe optionale, sau mai bine zis un Dynamique 1,5 dCI 100 CP e 15500 Euro cu discount-ul aferent.
Ce as mai comenta eu e ca de ex. ai piele pe masina, optional de vreo 1000 Euro, care la revanzare se cam pierd acesti bani. Ce alte optionale fata de lista standard mai are masina? |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Eu la un hatch 1.5 dCI 80 cp de 2 ani am pierdut 4000 de euro,era Authentique.de la 15 la 11k euro,acceptabil.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca in primii 2-3 ani se pierde cel mai mult la o masina. Nu stiu care sunt preturile la Megane II SH in RO ca sa vad cum e piata, asa ca o sa ma uit pe autovit.ro sa-mi fac o idee, sper sa nu imi vina si mie ganduri de vanzare
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
renonino |
![]()
|
Masina are 16000 de km.
P.S. Acum dupa cele ce mi-ati zis mai bine o mai tin. In fine nu stiu, ma mai gandesc... P.P.S. O vand pentru ca am eu "impresia" ca e cam "ghinionista". |
--------------------
Alfa Romeo
147
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Atunci ori n-ai udat-o
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
renonino |
![]()
|
Intr-un an mi-a fost "ciocanita" de 3 ori din care o singura data mai serios.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
Nu prea gasesti cumparator de SH care sa dea peste 10 mii pe un Renault. Nici macar in vest. Cu el ramai inca 2-3 ani, pana cand ajunge pretul pe la 8 mii, mai ales ca motorul este de 1.5. Totusi, de ce ai luat o masina asa dotata, la 20k si cu motorul asta minuscul? Eu zic ca cel mai mare confort la o masina ti-l da motorul in primul rand si numai dupa aia optionalele.
|
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
renonino |
![]()
|
Din cauza de reducere am dat pe el 17000 euro.
|
--------------------
Alfa Romeo
147
|
tino |
![]()
|
nu inteleg care-i problema daca masina a fost lovita si reparata
vad aici pe forum multi ca masini noi care se trezesc cu ele lovite in parcari sau accidentate etc.....ce ar insemna ? sa le vanda la jumate de pret ca nu mai sunt bune masinile? e ca si cand daca ai un accident sau suferi de vreo boala dupa ce te casatoresti sotul sau sotia sa nu mai stea cu tine ![]() |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
@Tino: LOL
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Havoc: 3 Mar 2006, 12:59 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu te-as sfatui sa o vinzi. Pierzi prea mult la masina. 6.000E mi se pare cam mult dupa 1 an de zile.
Daca mergi prin tirg la Vitan o sa te tapuiesti si mai mult, fiindca o sa vina "nea X" care aduce masini din Germania cu un Audi A6 si o sa ti-l dea cu 16.000E. Cam ce crezi ca va alege clientul ?! Megane-ul tau, nou nout, dar pe care scrie made in France/Turkey sau o masina la 150.000 km, alergata prin Germania, dar pe care scrie made in Germany ?! Legat de ghinioane ... Crezi ca daca ti-ai luat un BMW ... ai scapa de ele ?! |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
cp |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 79 Joined: 24 September 04 ![]() |
"Megane-ul tau, nou nout, dar pe care scrie made in France/Turkey sau o masina la 150.000 km, alergata prin Germania, dar pe care scrie made in Germany ?!"
Ce patetic suna. Vai saracul megane ce nedreptatit este. Asta este exact ca si cu copiii aia de raman repetenti dar parinti lor ii lauda la toate rudele ca "are o minte brici, cel mai destept din clasa, dar nu prea-i place cartea". zyppo, dar tu ce ai alege, A6 SH sau o masina mai noua dar tot second de calitate incontestabil mai slaba ca motor si ca finisaje? Gandeste-te ca la A6le ala de care zici pretul i-a scazut de la 40k eur la 16k iar la megane ar trebui sa scada la fel deci ar trebui sa ajunga exact la 8 mii. Atat si valoreaza. Hai 9 mii ca are putini km, dar cumparatorul tot nu stie daca sut reali sau nu, unde mai pui ca intra la banuieli de ce ai vindeo asa noua si sa pierzi atatia bani. |
-------------------- Posesorii de Renault in general traiesc in lumea lor, departe de realitate. :)
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(tino @ Mar 2 2006, 05:55 PM) daca iti permiti ca intr-un an sa accepti o pierdere de 6000 EURO vanzand masina, inseamna ca iti permiti si una de 8000 ![]() ... Unde e logica in chestia asta? Daca accepti o pierdere de 6000, nu inseamna ca accepti si o pierdere de 6001. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
@cp , intreb si eu.....cat e o bieleta de directie la a6, passat&co si cat e la megane ? Poate mi-ar placea si mie sa ma dau intr-un a6 (mai degraba rs3
![]() Eu as zice ca e un pret bun, date fiind dotarile si km. Acum depinde si de mentalitatea celui care-l cumpara...la km aia mi se pare aproape ca noua masina. Ca nu e noua, si e sh iar unii nu vor decat masina noua, asta e alta treaba....fiecare are confortul lui psihic si fizic ![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
tino |
![]()
|
pai daca accepti pierdere 6000 inseamna ca o vinzi ori de nevoie ori ca ai bani la discretie si iti permiti orice....iar in acest caz ce mai conteaza 2000 ?
o masina nu este ca un televizor ca sa-ti permiti sa-l schimbi o data pe an si sa-l dai second la juma de pret o masina trebuie cumparata si amortizata cumva in cativa ani ca sa merite pierderea din revanzare chiar daca nu scoti bani cu ea trebuie tinuta zic eu min 5 ani ca sa merite pIerderea din valoare la revanzare daca o folosesti pe firma si scoti bani cu ea atunci iti permiti si o pierdere mai mare la revanzare...de asta sunt masinile din GERMANIA din 2005-2003 asa ieftine...deoarece si-au scos banii si asta se vede la kilometraj ![]() IAR ACUM CAZ CONCRET: un vecin si-a comandat OPEL ASTRA G BREAK fara prea multe dotari in leasing pe 3 ani si are de platit vreo 17.000 EURO dupa 3 ani nu-l mai da nici cu 10.000 mai ales ca deja modelul nici nu se mai fabrica si are concurenta la aceasta masina piatza second din GERMANIA daca ar vindeo dupa 3 ani primeste cel mult 8000 EURO deci o pierdere de 9000 EURO....ce afacere a facut ? doar daca o tine 10 ani merita |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
Race |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Din cauza de reducere am dat pe el 17000 euro. De la 17.000 la 15.500 eu nu vad pierderea aia de 6-8.000 EURO ![]() Confort Dynamique dCi 100 costa 15.200 EURO.Adaugand ESP si vopsea metalizata,iese cam 16.100 EURO.Trapa si pielea sunt mofturi...deci de ce ar vrea cineva pentru 600-1000 EURO sa ia masina SH in loc de masina noua ? Faptul ca traim in Romania face mai usor de vandut o astfel de masina.Numai romanii ar cumpara o masina plina de optionale la kg,dar cu motor slab.Cat despre piele pe masini de clasa compacta,mai ales Renault,nu pot sa-mi spun parerea ca primesc ban direct... Pe autovit.ro e unul care vinde un break 1.6 cu piele,2005,15.000 km,cu 13.500 EURO.Deci aparent sanse exista... |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
Extreme 2005
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce trebuie neaparat sa "faci afacere" cand cumperi sau vinzi o masina?
Poti sa-ti schimbi masina si dupa 2 luni (in cazul in care nu esti satisfacut de masina, sau vrei altceva, etc). Eu spre exemplu, daca ma plictisesc de masina, sau vreau altceva, etc nu ma mai uit ca daca o mai tin un an se mai amortizeaza pierderea etc, nu domne mi s-a pus pata si gata, nu conteaza ca pierd 10mii sau 2mii (asa as gandi daca as avea finantele necesare). Mai mult ca sigur eu nu o sa tin masina mai mult de 3-4 ani, nu ma intereseaza ce pierdere o sa am, atata timp cat am avut o masina noua, pe placul meu, o masina care mi-am dorit-o. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
tino |
![]()
|
nu toata lumea isi permite o pierdere de 6000 euro la 2 ani
|
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
|
|
MeganeCC |
![]()
|
nici eu momentan nu-mi permit, am vrut sa spun altceva.
Daca ai finantele necesare, nu trebuie sa te intereseze pierderea pe care o ai la o eventuala revanzare a masinii!! Eu cel putin merg in fiecare zi cu masina, gandeste-te cum m-as simti daca nu mi-ar face placere sa merg cu masina mea??? Iti dai seama ce frustrant ar fi? Atunci as fi facut orice sa scap de ea si sa-mi achizitionez altceva. |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Norad |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 20 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina era Sedan si avea un Diesel mai mare , as fi luat-o cu ochii inchisi cu 16.000 ( daca masina nu a suferit accidentari semnificative). Era un tip care si-a vandut un M2 Diesel acum un an pe autoshow intr-o saptamana, intr-o situatie similara ca a ta. Ideea e ca sunt destule persoane care vor o masina aproape noua ( ori pentru le lipsesc cateva mii de euro, ori pentru ca chiar e o afacere buna ). Eu zic sa ceri un 16.500 de inceput si sa dai detalii clare despre pretul masinii noua, plus dotarile care le are.
Din pacate situatia la ora actuala s-a mai schimbat. Oferta de Megane SH a crescut, insa ceea ce vinzi tu e o masina aproape noua, ceea ce nu e o afacere rea . Oricum potentialul cumparator nu e vreun agarici care se crede vedeta in vreun SH nemtesc obosit, pe care a dat mai putin de 10.000 de euro . Stiu destui pentru care numarul de kilometri parcursi, potentialul cost de reparatii si intretinere sunt mult mai importante decat marca, in cumpararea unui SH. Vrajelile cu "nu se strica" sunt doar pentru pacalici. In cazul tau, in mod clar trebuie sa fie o persoana care vrea sa isi ia un Hatch si caruia ii place modelul tau. PS ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16v
dec. 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:30 |