Prelata!
![]() ![]() ![]() |
Prelata!
MrPain |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 24 September 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu pune prelata pe masina. Iti strici vopseaua daca bate vantul si husa incepe sa toceasca vopseaua pe la colturi si o sa arate urat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
mandelu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 January 05 ![]() |
Pe langa asta dupa ce ploua in loc sa se scurga apa de pe masina ea ramane in prelata mult timp si tine umezeala vopselii. Nu stiu cat conteaza dar e mai bine sa nu faci asa.
|
-------------------- Renault Clio II Symbol 1,5 dci 80 CP Expression Gri Eclipse, 18 martie 2005.
|
|
adi_s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 21 June 05 ![]() |
eu am o prelata luata din Metro dar,nu se prea potriveste.Avantaje:nu mai gasesc frunze pe masina,nici gainati.
dezavantaje:timp pierdut,este foarte usoara si o zboara vantul. Daca as gasi una care sa se potriveasca perfect nu as ezita sa o cumpar. |
--------------------
renault
clio
2005 1.4 16v Clio bicorp extreme 1.4 16v 2005
|
|
MrPain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 24 September 04 From: Constanta ![]() |
Nici eu nu sunt de acord cu prealata, dar din cauza CET-ului mi-au aparut niste puncte pe tabla si pe eleron...si la spalat nu au iesit, daca continui asa peste ceva timp masina o sa arate ca un dalmatian. Cand ploua o las fara prelata, doar pentru restul timpului. Cineva.. are idee ce marime ce material etc. ?
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna CET?
Vrei sa stai de fiecare data sa pui prelata si s-o dai jos in functie de conditiile atmosferice? |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
MrPain |
![]()
|
Sunt niste furnale care emit funingine...CET-ul e institutia aia care incalzeste apa... exact in functie de vremea de afara...ca imi nenoroceste vopseaua
![]() This post has been edited by MrPain: 28 Feb 2006, 19:27 |
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Eu stau intr-un bloc care are in spate o curte si un mic parculet, acestea fiind imprejmuite de un gard ceausist
![]() ![]() ![]() P.S.: la vara in locul masinii voi sta cu prietenii la o bere! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by sagetator: 28 Feb 2006, 19:59 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai bine schimbi locul de parcare. Asa nu faci decat sa alegi dintre 2 rele, unul mai rau decat altul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io ma intreb cum de rezista prelata pe masina? nu se gaseste nimeni sa te lase fara ea?
aveam si io un vecin care punea prelata pe o solenza. o gasea mereu taiata, rupta...pana intr-o zi cand n-a mai gasit-o deloc ![]() P.S mie mi-au furat si o amarata de folie pe care-o pusesem peste parbriz sa nu se mai faca gheata....d-apoi prelata ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai apar si riscuri!
Eu stiu pe cineva care isi pune parasolarul pe parbriz sa nu se mai aseze gheata si deocamdata nu i l-a furat nimeni! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de fapt nici mie nu cred ca mi-au furat dracia aia de folie (era o folie ordinara), ci pur si simplu au rupt-o din placerea de-a face rau.
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Tipic tiganesc... Si in zona blocului meu e un volvo break mai vechi care isi pune ceva pe parbriz... o chestie de panza parca, asa pare cel putin
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-au furat prelata luata de la Augsburg
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci si in timpul zilei se fura!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rttt_gia |
![]()
|
Asta cu furatul in toiul zilei nu e noutate.
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
MrPain |
![]()
|
Pe mine nu ma intereseaza cu furatul, ca nu o sa se fure...sper...Iar alt loc de parcare nu am si Cet-ul cam polueaza jumatate de Constanta, trebuie sa ma mut la capatul celalalt al orasului ca sa nu mai fiu afectat. Deci...nimeni nu are idee de unde pot gasi o prelata pentru un bicorp?
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
La Metro.Vezi ca sint pentru diverse marimi ca si tricourile (de exemplu).
Daca retin bine (am avut pentru Dacie si Oltict) M este pentru Dacia si L pentru Oltict.L cred ca iti trebuie si tie la Clio. Bafta |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
Buna seara.
Eu am cumparat de la Metro o prelata din fas, usoara, care nu zgarie vopseaua. Sunt pe mai multe dimensiuni, dar probabil pt bicorp iti trebuie "S". Pt. a nu o lua vantul, i-am cusut cateva "urechi" pe margini si apoi am legat-o cu o saula pe sub burta masinii si de spoiler. Avantaje: protejaza de soare, praf, pescarusi, montaj rapid... Dezavantaje: trebuie spalata relativ des, pt a nu se imbiba cu praf, 2-3 minute pt. strangere, nu este impermeabila ... Pret: pana in 60 RON |
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
MrPain |
![]()
|
Impermeabile nu aveau? Astea se imbiba cu apa daca ploua putin si nu prea e bine. Zici ca pentru bicorp merge marime "S" Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Extreme
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Ciprian pai daca prelata e din fas cum sa se mai imbibe cu apa?
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Ce ziceti de acest model de prelata ?
![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
Solon |
![]()
|
Excelenta ideea!
![]() Dar o sa se prinda repede borfasii! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
io am avut prelata si mi-au furat-o asa ca nu va sfatuiesc sa dati bani aiurea pe ea ca ramaneti fara in cateva zile...
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Eu mi-am luat prelata impermeabila din Cora cu 100 RON! Daca e sa va cumparati, luati-va din aia de Logan, ca se potriveshte perfect(pentru Symbol)! Cea pentru Clio este destul de stramta....
![]() edit: atentie regulament 2.d |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic ....
Are cineva prelata la symbol ? daca da , pareri pro si contra va rog ! De curand s-a facut un parc langa locu meu de parcare si o gasesc plina de nisip , de urme de mingii , pietre si uneori serveste si ca sprijin ! Ma gandeam ca solutia cea mai simpla ar fi sa-mi iau o prelata si am auzit ca sunt in Autovit la 50 -60 ron bucata ! Am citit mai sus ca e bine sa iei8 de logan , e mai incapatoare ... |
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Daca te intereseaza sa scoti petele alea stiu eu o solutie care costa vreo 20 de ron si se gaseste in comert, numai ca nu stiu exact cum se cheama momentan. Trebuie sa ma duc la masina sa vad ce scrie pe recipient. Daca te intereseaza maine iti comunic exact denumirea
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
pete nu am pe ea ca o spal odata la 2-3 zile , problema e ca adun hectare de nisip saptamanal + multe zgarieturi , dasta ma intereseaza o prelata
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
@mad_biker ... spune totusi cum se numeste solutia. Multumim,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
siporazvan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Luat prelata la 80 ron impermeabila pt. Symbol din Vitan. Sa vedem cum se potriveste pe masina acum.
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:30 |