zgomot coborire geam
![]() ![]() ![]() |
zgomot coborire geam
motanul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|||
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu fie mai grav!!!! Se aude sigur de la frecarea geamului cu chederele?????
Piate sa fie si de la mici pietricele, de fapt fire de nisip dintre geam si ghederul orizontal de jos. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am exact aceeasi problema!!!
Chestia e ca nici nu poti sa stai in masina de zgomotul pe care-l face acel scartait! |
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Trebuie sa speli serios acel cheder cu jet de presiune |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
motanul |
![]()
|
[Piate sa fie si de la mici pietricele, de fapt fire de nisip dintre geam si ghederul orizontal de jos.
Cred ca asta era cauza:( Ieri a plouat ,s-a "spalat" geamul si... a disparut zgomotul:) |
--------------------
renault
laguna
|
|
motanul |
![]()
|
Din pacate zgomotul a reaparut si asta in conditiile in care doar ce am luat-o de la spalatorie
![]() |
--------------------
renault
laguna
|
|
Marinescu Dragos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 February 05 ![]() |
Este simplu...schimbi chederul...eu asa am facut...este SINGURA varianta...bafta!
|
-------------------- Renault Laguna II 1.9 dci Privilege 2004 (piele, cabasse...full)
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Daca ai acces la gheder poti sa incerci si cu o periuta de unghi, sau de ce nu cu o periuta de dinti care sa intre in toate locurile, caci presupun ca jetul de apa nu poate sa scoata pietricelele care sau bagat printre porii ghederului. prima data trebuie sa localizezi exact de unde vine scartaitul si pe urma la treaba. Succes.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
cibernuts |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 5 January 06 From: Alexandria ![]() |
Haideti mai oameni buni sa fim seriosi,cum sa schimbi chederul pentru o tampenie ca asta mai ales ca NU chederul este de vina
![]() Astazi am patit-o si eu ,acelasi lucru ,geamul din dreapta scartia ingrozitor.Problema s-a rezolvat in 30 minute. Va trebuie 2 chei Torx pentru suruburile de pe portiera ca sa scoateti fata,si un tub de vaselina siliconica sau vaselina normala,recomand siliconica ca este mai buna pentru praf. Trebuiesc unse barele pe care se plimba geamul si cablul metalic care antrenaza geamul precum si mecanismul cablului.Operatia este relativ usoara.Dupa ce ungeti cablurile si mecanismel mai coborati si uracti geamul de cateva ori ,pana ce ungerea se realizeaza complet.S-a nu fiti dezamagiti daca nu se opreste scartiitul din prima coborare. Aveti grija ca mecanismul motorului si a cablului care trebuiesc unse se afla cumva orientate cu fata spre partea exterioara a portierei,deci nu se vede. Atentia portiera inafara de cele 3 suruburi mai este prinsa in niste capse din plastic,deci trebuie sa trageti cu putere.Nu va fie teama nu se rupe nimic. Succes! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2002 Renault Laguna Authentique 1.9 DCI 107CP 2002
Renault Megane 1.5 DCI 82 CP 2004 |
|
motanul |
![]()
|
Perfecta dreptate are cibernuts.
pina la urma am fost la un meserias care a demontat fata de usa cum bine s-a descris mai sus,a uns sinele cu vaselina si nu mai scirtiia nimic. Dar meticulos el a spus ca vrea sa faca treaba pina la capat si a demontat tot mecanismul (a scos 4 suruburi si a dat jos totul) Cei drept eram cam stresat (eram si cam grabit) dar a uns cu migala toata lungimea sufei ,a dat si cu un spray pe chederul geamului( mergea cam incet) si acum merge fara nici un zgomot. A "resetat"si nu stiu ce "zgimburlici"electronic de la butoanele de comanda sus-jos a geamului. Cost 150.000 lei , timp 45 min Mult,putin nu stiu |
--------------------
renault
laguna
|
|
LED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
19
1993 Renault 19, 1.4e 75CP, 1993
Opel Astra, 1.7 CDTI, 80CP, 2005 |
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
unde annume ai facut toata operatiunea asta? m-ar interesa si pe mine. n-am chef sa ma duc la smenarii aia de la renault si sa-mi ia 500 000 ptr o treaba de asta.
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
motanul |
![]()
|
In provincie(200 km de bucuresti),la un meserias care lucreaza la reprezentanta,dar a facut-o in timpul lui liber.
Nu as vrea sa-i fac rau daca sefii lui navigheaza pe net. Daca doriti mai multe informatii va pot scrie un mail. |
--------------------
renault
laguna
|
|
LuryLaguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 12 February 14 ![]() |
Are dreptate cibernuts dar aveti grija sa ungeti si cuplajul motor-macara la mine dupa mai multe scartielei s-a blocat geamul.Initial am crezut ca s-a dus placuta aia electronica ce ajuta la comanda deschidere-inchidere dar nu era asa,am uns ghidajele dupa care cu un spray de curatat componente electronice am dat cateva jeturi pe la motoras .Era blocat acum totul e ok.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004/Teknos Grantour/2,2 dci/fulloptional/110kw
- CP212MP
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Bun, deci daca tot s-au dezgropat topicuri de acum aproape 9 ani, am sa adaug si eu o mica "problema" pe care o am, sau mai mult un inconvenient, decat problema.
Pur si simplu geamurile urca si coboara prea incet.Macaraua din dreapta fata a fost schimbata cu una nou nouta si totusi se misca pur si simplu extrem de incet.Are cineva vreo idee ceva?!Sau sunt eu totusi prea fixist in privinta aceasta? This post has been edited by Alexandar: 27 Jan 2015, 10:18 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
@Alexandar pot fi mai multe cauze :
- spui ca macaraua este noua aici pot fi piesele de plastic care culiseaza pe sine de proasta calitate sau nu au ungere suficienta - cablurile prea tensionate, sau se contracta de la vremea rece Din experienta mea pot spune ca piesele din plastic intampina obstacol la urcare-coborare si de aici problema de coborat/urcat "in reluare". |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Multumesc, PuscasMarin.Am sa verific cand am vreme piesele de plastic.Desi exista posibilitatea ca acele piese sa fie hiba la toate cele 4 geamuri?
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Eu inclin sa cred ca sinele pe care culiseaza acele piese nu sunt gresate corespunzator si de aici problema .
Cel mai bine e sa dai fata de usa jos sa verifici starea lor. Numai bine ! |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Alexandar |
![]()
|
Ok, multumesc frumos pentru raspuns!
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:10 |