Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Discrepanta personal Renault Romania-Service

FISICHELU
post 17 Feb 2006, 18:42
Post #1

Boo Boo Dad

Group: Members
From: Onesti

Am avut la moment dat o problema, si anume un scartait la articulatia spatarului fotoliului la sofer. M-am dus de cteva ori la service. 'Geaba. Dupa cativa KM iar scartaia. Asta pana sa dau eu cu un spray cu ulei la articulatie, si gata, nu mai am probleme. De vreo 3000 Km. Dar unde vreau sa ajung; la un moment dat, satul de drumuri la service, eram pe www.renault.ro si am vazut acolo Vocea Clientului. Tza-pac le-am trimis un mail cu oful meu. La oha. Dupa doua zile primesc un telefon pe mobil: "Buna ziua domnule...blah-blah....am vorbit cu seful de atelier de la Service si va asteapta pentru remedierea problemei." Da, o sa spuneti ca aia era platita sa vorbeasca frumos. Mie chiar mi-a placut ca m-au sunat...Ce se intampla insa la service...(vezi postul "Cel mai urat mesaj- Injection Failed" de acelasi "autor...")

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 17 Feb 2006, 18:47
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

la service "ASA FACE TOATE..." wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Laurentziu83
post 17 Feb 2006, 18:50
Post #3

Membru autentic

S-ar putea sa ai o surpriza. O cunostinta de-a mea tot asa fusese plimbata de la o sectie la alta pana s-a infuriat si a sunat la vocea clientului (nu era vorba de renault). VC a sunat apoi la service si un minut mai tarziu s-au apucat baietii de treaba.
Pana la urma daca se primesc prea multe reclamatii la adresa unui service, acesta cred ca ar putea sa-si piarda acreditarea si adio la o groaza de bani. Ideea e ca putini stiu cam ce efect poate avea un astfel de telefon.

--------------------
. . .
+
semit
post 17 Feb 2006, 18:53
Post #4

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

eu n-am avut nici o surpriza cu BOII de la Automarcus in frunte cu seful de la Service Reno..cred ca stie toata lumea acu patania mea cu claxonul sad.gif si se pare ca nici tu Laurentiu cu APAN...

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Laurentziu83
post 17 Feb 2006, 19:00
Post #5

Membru autentic

Problema e ca nu e masina in proprietatea mea, asa ca nu-mi permit sa injur dupa cum am chef sad.gif Oricum as face-o pana la urma daca nu se poate altfel.

--------------------
. . .
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 06:14
Dacia