R21 Nevada -stergator parbriz, probleme la temporizator
![]() ![]() ![]() |
R21 Nevada -stergator parbriz, probleme la temporizator
mnd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault 21
nevada
1991-gts
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
La fel e si la r21 de acasa ... am schimbat blocul de comanda stergatoare, motorasul de la stergatoare (ambele second) ... a mers vreo 2 zile parca si gata ... face idem ... se pare ca e din motoras ... bafta
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
geiargi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 February 06 From: Timisoara ![]() |
sigur nu este din motorul stergatorului; motorul de stergator primeste aceeasi comanda indiferent de pozitia manetei (intermitent, treapta 1, treapta 2); la modul intemitent, releul de temporizare face comanda motorlui;
eu as zice sa dai jos blocul de comanda sa vezi daca nu cumva exista un contact prost pe pozitia intermitent; daca vrei sa desfaci blocul de comanda iti recomand sa-l desfaci cu grija ca o sa-ti sara tot felul de piese si arcuri din el ![]() cel mai simplu este sa testezi un bloc de comanda second hand... daca-ti merge il cumperi ... daca nu, problema-i altundeva. |
--------------------
Renault
11
1983 Renault 11, 1983, 44kw, 1.4
|
|
jagoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 596 Joined: 8 February 05 From: jud. Satu Mare ![]() |
Off topic: daca eu nu am modul de stergator fara temporizator, se poate sa pun? adica in afara de maneta si modulul respectiv ar mai trebui sa fie si altceva?
|
--------------------
Renault 11 1985 TL,
Skoda Fabia 2002 Comfort
- SJ-02-XLK
, R11 TL 1,4 44kw 1985
|
|
geiargi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 February 06 From: Timisoara ![]() |
daca-ti faci rost de modulul cu temporizator, iti cumperi maneta care sa suporte pozitia intemitent si gasesti pe cineva care sa-ti mai traga niste fire prin bord ... da.
ar mai fi varianta sa-ti folosesti unul din butoanele (gen ala de avarie sau dezaburire ...) nefolosite de pe bord, un electronist sa-ti construiasca un circuit de temporizare (cate zeci de mii de lei) si din nou un electrician care sa-ti traga niste fire prin bord. |
--------------------
Renault
11
1983 Renault 11, 1983, 44kw, 1.4
|
|
mnd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 February 06 ![]() |
merci de sfaturi
![]() ce ma intriga este ca pe poz. intermitent nu aud releul sa sa cupleze si decupleze. la stergatorul din spate se aude clar actionarea releului. contactul din blocul de comanda e ok (verificat cu ohm-metrul). |
--------------------
renault 21
nevada
1991-gts
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:51 |