Tenis de camp, s-a incalzit afara si caut parteneri
![]() ![]() ![]() |
Tenis de camp, s-a incalzit afara si caut parteneri
siporazvan |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 3 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|||
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Eu nu le am decat cu artele martiale.....nu te pot ajuta decat daca vrei un meci full contact
![]() |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Eu nu am jucat niciodata tenis de camp, insa ma tenteaza.
QUOTE(richie @ Feb 13 2006, 02:05 PM) Eu nu le am decat cu artele martiale.....nu te pot ajuta decat daca vrei un meci full contact ![]() Pai e simplu, joci tenis fara racheta. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
siporazvan |
![]()
|
QUOTE(richie @ Feb 13 2006, 02:05 PM) Eu am de gand sa dau bataie, nu sa iau ![]() Dar vad ca a venit ninsoarea si momentan mai bine stau in banca mea. Sambata cand a dat soarele am facut un meci de am si acum febra musculara. Noroc cu aspirina saracului ![]() This post has been edited by siporazvan: 13 Feb 2006, 15:00 |
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
2005 Dynamique Dacă crezi că educația este scumpă așteaptă să vezi cât te va costa ignoranța ta
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Eu sunt cam departe, dar cand ajung in B, merge o tura. Te anunt din timp, cel mai probabil imediat dupa Pasti.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as juca.... nu prea ma pricep si nu am echipament
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu m-as baga!!! Am echipament rachete mingi etc, dar sunt antitalent in schimb!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
eu n-am jucat niciodata, dar mi-am dorit candva....acum e sansa mea
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
siporazvan |
![]()
|
Pentru amatori: o racheta de tenis cat de cat buna este cam 150-200 ron in Metro, Militari, etc. Ramane la aprecierea voastra daca merita investitia. Nu prea se merita sa inchiriezi si nici nu prea se gaseste asa ceva. Eu unul abia astept sa se faca frumos afara si sa mai incing un meci pe un teren sintetic sau, mai incolo, pe zgura. Cu mingile fac eu cinste...
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
|
|
EL_BGD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 850 Joined: 9 September 05 From: Bucharest ![]() |
stiu ca trebuie si guta (sau cum se cheama plasa). Nu asta ar fi problema, dar eu nu ma pricep s'o "aplic" ....
![]() |
--------------------
Renault
Clio 1.4 16v
2003 bicorp Clio II Bicorp, Pack Expression, 1.4 16V 98cp, 2003
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde si cand?
M-as baga la o partida. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
siporazvan |
![]()
|
In Parcul Moghioros sunt trei terenuri sintetice bune. In week-end 160.000 lei ora indiferent de numarul de jucatori. Se poate si in timpul saptamanii cu 120.000 lei pana in ora 16 si 160 dupa. Au si nocturna la 200.000 dar asta la vara cand o fi cald. Am auzit ca sunt, tot cam la acelasi pret, dar de zgura si in Herastrau langa Muzeul Taranului Roman sau Muzeul Satului, nu stiu care e din ele pe acolo. Paraca si in Parcul Tineretului sunt terenuri. Daca stabilim o ora eu fac rezervare la Moghioros sa fim siguri ca nu e ocupat.
|
--------------------
renault
symbol 1.5dci 82c.p.
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
as juca si eu un tenis... de picior!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Zgura e si la Politehnica, si au si baloane. Nu stiu, insa, cine le administreaza si cat costa. Ar mai fi si alea din Complexul sportiv Regie, langa stadionul "Sportul Studentesc", care acum 3 ani erau rezonabile.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
Cand s-o face mai cald, as fi si eu amator. Am racheta, mingi, anul trecut am inceput sa joc, asta vara, la baza sportiva din lacul tei. Iarna am lasat-o mai moale, dar tot am fost de cateva ori la balon, in politehnica, da' ce sa zic , nu e tocmai ideal.
deabia astept sa vina vara, sa joc in la soare in aer liber, da' partea proasta e ca atunci nu mai pot merge la ski....asta e , nu poti sa le ai pe toate. ![]() |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu joc daca imi dati racheta...
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu joc si chiar binisor. Am racheta, mingi, tot ce trebuie. Ca terenuri recomand Ghencea sau Valea Cascadelor (pt. zgura). Ala de la Moghioros e cam naspa, nu-mi place sinteticul ala, e prea rapid pentru mine.
![]() |
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ce idee super ai avut!!!
io vreau neaparat da-mi pm cand te-ai hotarat sa mergi! merge si in doi daca nu mai vrea altcineva ![]() abia astept sa dau un tenis!!!! ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
tocmai ninge de rupe afara
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Facem o mica lista cu terenuri de tenis in Bucuresti ? Numele clubului si adresa/tel de contact.
Mazicon (in Ghencea) - 444 99 59 Tennis Class (Lia Manoliu - Bd. Basarabia) - 0722 292 799 (din cele cu preturi omenesti, nu herastrau) This post has been edited by _182_: 13 Jun 2006, 15:10 |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
In Brasov sunt ceva amatori?
|
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
ma bag si io daca ma sponsorizeaza cineva cu o racheta,a mea e dusa ..... nu am mai jucat de ceva ani, dar tenisu e ca mersu pe bicicleta (sau ramane de vazut). daca nu mere cu racheta bagam unu de picior
![]() |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia aruncati o geana AICI.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E un pic off topic, dar nu stiam unde sa postez.
Pentru cei interesați de pescuit. Am fost azi la Ștefănești. (de la AGIP -ul din Colentina, prin cartierul Andronache, se trece de pădurice și de bariera de la Centură și încă vreo 1 km și se vede balta. L-am rupt. 4 kg de la 5 la 13. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
nalsy |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 April 09 ![]() |
Sal all,asa dori sa cunosc si eu un partener de tenis,sa fie cat de cat bunicel sa stie sa loveasca binisor mingea.Eu m-am uitat la filmuletele de prezentare de pe BCR tenis partener si ma cam situez pe nivelul 7 poate si mai sus dar tre sa mai imi dau drumul la joc nu am mai jucat cam de mult. Ptr detalii,Mail:gta_dragos@yahoo.com
|
--------------------
opel
vectra
1998
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Sal all,asa dori sa cunosc si eu un partener de tenis,sa fie cat de cat bunicel sa stie sa loveasca binisor mingea."
Mie imi suna a anunt matrimonial subliminal... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() Preturi?Locatii? |
--------------------
------
------
------
|
|
AndreiClioTrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 29 February 08 ![]() |
salut,
un subiect bun in perioada asta! doar ce m'am reapucat si eu de vreo 2-3 saptamani sa joc tenis, dupa o pauza de vreo 10 ani... sunt cam ruginit, probleme cu vreo cateva tendoane deja, in special cu cotul drept. ceea ce s'ar numi "tennis elbow"... dar cu timpul se rezolva. in plus tot ce servesc se duce in fileu ![]() oricum, am dat o tura in oras, prin magazine de profil, am facut rost de echipament full. in paralel am facut zilele astea un fisier Google Earth (kmz) cu aproape toate cluburile de tenis. lucrez inca sa integrez preturi si telefoane in fisier (poate ma ajutati). dar ofera o buna imagine a locatiilor. incerc sa atasez aici fisierul arhivat, sper sa puteti face download. daca nu imi iese va pot trimite pe mail sau ceva... pentru vizualizare descarcati Google Earth, varianta free e suficienta. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
Babenco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
Caut si eu 1 partener pentru tenis de camp din Bucuresti. Sunt amator, nu am mai jucat de ceva vreme.
Am intrat in posesia unui echipament si as vrea sa ma reapuc. Daca are cineva chef de joaca, sa dea un semn. Multumesc. L.E.: Astea ar fi rachetele de care am facut rost, plus o geanta de transport si cateva mingii. This post has been edited by Babenco: 27 Aug 2014, 07:56 Attached thumbnail(s) 2014_08_22_21.34.17.jpg ( Size: 3.7mb ) Number of downloads: 86 |
--------------------
Renault
Megane
2008
- B88XKX
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ma pricep dar par scule serioase. La ping-pong te bagi ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:18 |