BMW lanseaza centura de siguranta pt...caini!
![]() ![]() ![]() |
BMW lanseaza centura de siguranta pt...caini!
BOG |
![]()
|
||
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Attached thumbnail(s) Centura_canina.jpg ( Size: 7.61k ) Number of downloads: 82 |
||
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|||
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca stau cainii linistiti prinsi in centura acolo dar ....... fie.
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca e si un caine de casa care nu prea e obisnuit sa fie legat.... nu cred ca o sa fie foarte fericit, din cate am vazut un caine se mai misca prin masina...nu cred ca e o solutie buna! Oricum nota 10 pt "inventie"
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o idiotenie....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Basescu a inventat injectia!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aberant!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce sa faca si nemtii! le-au inventat pe toate si nu mai au nimic important de imbunatatit la masinile lor, se plictisesc
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Numai asta nu mai inventaseara..centura pentru caini
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
florindu |
![]()
|
![]() Membru' doar, dar vechi! Group: Members Posts: 354 Joined: 28 May 02 From: ...acu' Timisoara ![]() |
E destul de usor de imaginat ce se intampla cu un caine (de 40 kg, de exemplu) care decoleaza la un impact frontal la 60 km/h...
Pe cine loveste, naiba il ia! Deci e o idee pentru protectia pasagerilor umani, in special, desi scopul declarat e de protejare a celor canini. |
--------------------
Renault MeganeII
1,5dCi/80CP
-
2005 Doamna: vezi mai sus
Domnul: Audi A4, 1,6, 2004 Juniorul: Nintendo Wii Nu stii, te'nvatam. Nu poti, te'ajutam. Nu vrei, te'obligam! V.I.Lenin |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
n-ati auzit de masina aia de la Honda cred, care poate fi ghidata de caini prin nu stiu ce ... cititoare de ganduri
![]() ![]() probabil o sa se combine astea doua in viitor ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va zic eu de ce au inventat centura pt caini!
Ca sa stea loculului si sa faca pipi intr-un singur loc sa nu mai speli toata masina! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Bmw inventeaza centura pentru caini, dar la masini nu prea reuseste sa inventeze cinci stele.
http://www.euroncap.com/content/safety_rat...p?id1=4&id2=208 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:27 |