Subwoofer
![]() ![]() ![]() |
Subwoofer
Fiu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 14 January 06 From: . ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol Fidji
- .
2006 "Un fleac, m-au ciuruit!"
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu RCD-ul stock de la renault nu are iesire separata pentru amplificator. O solutie ar fi sa iei un aplificator ( 2 intrari si 3 iesiri) si sa scoti pentru boxele din spate si subwoofer)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
- XXXXXXX
2004 - 1.5 dci Conf Exp
|
|
Face |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 6 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista la Alpine (asta am eu dar probabil mai e si de la alti producatori) un filtru de semnal care iti transforma semnalul de boxa in semnal de linie care ajunge in amplificator.
|
--------------------
Renault
Clio Bicorp
2003 - 1,4l 16v Clio Bicorp 1.4 16v (2003)
un "pic" modificat .. |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
pai alta solutie nu prea ai in cazul in care iti lipseste iesirea speciala de amplificator din player... iei semnal de la boxe.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:02 |